ΕΠΟ

Πειθαρχικές διώξεις σε Παναθηναϊκό και Ξάνθη

Πειθαρχικές διώξεις σε Παναθηναϊκό και Ξάνθη
INTIME SPORTS

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε Παναθηναϊκό και Ξάνθη για ανακοινώσεις που έβγαλαν σχετικά με την διαδικασία των αδειοδοτήσεων.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απείλησε στις 30 Μάη μέχρι και με προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αν η αυτή δεν αποφασίσει με βάση τα στοιχεία που παρουσίασαν οι "πράσινοι". Την επόμενη ημέρα η Ξάνθη έβγαλε δελτίο τύπου τονίζοντας ότι "Πωλούνται ή ενοικιάζονται ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ για "ψάρεμα", "κυνήγι", "ποδόσφαιρο" σε επιλεγμένα περίπτερα και ψιλικατζίδικα".

Αυτές οι ενέργειες, οδήγησαν τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά, να ασκήσει πειθαρχική δίωξη στις δύο ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, Ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ της 1/6/2012, που εκδόθηκε κατ’ εξουσιοδότηση της παρ. 12 του άρθρου 29 του ν. 3479/2006 (δελτίο τύπου την 1 Ιουνίου).

Επίσης, ο κ. Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ της 1/6/2012, που εκδόθηκε κατ’ εξουσιοδότηση της παρ. 12 του άρθρου 29 του ν. 3479/2006 (ανακοίνωση στις 30/5)."

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ