ΕΠΟ

Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΕΠΟ ο Σαρρής

Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΕΠΟ ο Σαρρής
Σαρρής INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Σαρρής υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία της Ομοσπονδίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ την Τρίτη (23/12), η οποία έγινε αποδεκτή.

Παρελθόν από την προεδρία της ΕΠΟ αποτελεί ο Γιώργος Σαρρής, ο οποίος στο προγραμματισμένο Δ.Σ. της ΕΠΟ που βρίσκεται σε εξέλιξη, υπέβαλε την παραίτησή του και δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή του.

Ο πρώην πλέον ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας, έκανε γνωστή την πρόθεση του στα μέλη του συμβουλίου πριν από την έναρξη του Δ.Σ. και φέρεται να είπε πως θα παραιτηθεί, διότι δεν αντέχει άλλο και χάνει την υγεία και την αξιοπρέπειά του.

Αναμένεται πλέον να τρέξουν οι εξελίξεις για την επόμενη ημέρα στην ηγεσία της ΕΠΟ και την εκλογή νέου προέδρου, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα με τέλη Ιανουάριο, με τον Γιώργο Βούρβαχη να αναλαμβάνει υπηρεσιακός πρόεδρος. Πάντως, το υπόλοιπο Δ.Σ. συνεχίζει κανονικά τη θητεία του ως το 2016.

Η επόμενη μέρα του Γιώργου Σαρρή δεν θα τον βρει στην πολιτική, αφού δεν είναι στις σκέψεις του αυτή την περίοδο να πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στον τόπο καταγωγής του, τη Χίο. Ο ίδιος θέλει να παραμείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Θυμίζουμε πως ως πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου εξελέγη στην προεδρία της ΕΠΟ στις 6 Οκτωβρίου 2012. Σε εκείνες τις εκλογές, είχε επικρατήσει του Βασίλη Γκαγκάτση με 37 ψήφους, έναντι 20 του αντιπάλου του, ο οποίος είναι ένα από τα ονόματα που ακούγονται ξανά για την προεδρία της ΕΠΟ.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ