ΕΠΟ

Νίκη της αντιπολίτευσης στις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου

Άλλαξε χέρια η ΕΠΣ Ζακύνθου, καθώς η παράταξη που υποστήριζε τη διοίκηση Γκιρτζίκη, ηττήθηκε στις αρχαιρεσίες που έγιναν σήμερα (3/4). Νέος πρόεδρος ο γιατρός στο επάγγελμα, Λεωνίδας Μαλιούφας.

Αλλαγή ηγεσίας στην ΕΠΣ Ζακύνθου και νίκη της αντιπολίτευσης που στηριζόταν ενεργά από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, με τον γιατρό στο επάγγελμα (ορθοπεδικός), Λεωνίδα Μαλιούφα, να είναι ο νέος πρόεδρος, εκλέγοντας εννέα μέλη στο νέο Δ.Σ. της Ένωσης.

Η παράταξη, που προερχόταν από τον επί πολλά έτη πρόεδρο Μαρίνο - Ξανθό, ο οποίος στήριζε τις ηγεσίες της ΕΠΟ και τον Γιώργο Γκιρτζίκη, ηττήθηκε στις σημερινές (3/4) αρχαιρεσίες.

Από τα 26 σωματεία που ψήφισαν, οι δύο πρώτοι υποψήφιοι της παράταξης, που στήριξε η "συμμαχία" πήραν από 24 και 22 ψήφους αντίστοιχα, ενώ οι δύο πρώτοι της παράταξης που ηττήθηκε, πήραν δέκα και εννέα ψήφους αντίστοιχα. Μάλιστα, ο επικεφαλής της έλαβε οκτώ ψήφους.

Ο Λεωνίδας Μαλιούφας, θριάμβευσε έναντι του Χαράλαμπου Κλαυδιανού, που είχε τη στήριξη του απερχόμενου προέδρου, όπως βέβαια και του Γιώργου Γκιρτζίκη.

Θυμίζουμε πως η Ζάκυνθος είναι ο τόπος εκλογής του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος θέλησε να κρατήσει αποστάσεις από την εκλογική διαδικασία και απέφυγε επισήμως να πάρει θέση.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ