ΕΠΟ

Λύνουν τις διαφορές τους στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Λύνουν τις διαφορές τους στο Διαιτητικό Δικαστήριο
INTIME SPORTS

Το μεσημέρι της Τρίτης (28/1) θα πραγματοποιηθεί το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο όπου θα λύσουν τις διαφορές τους Super League και Football League για το θέμα της ανόδου και του υποβιβασμού.

Την Τρίτη (28/1) το μεσημέρι (15.00) θα λύσουν τις διαφορές τους Super League και Football League στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για το θέμα της ανόδου και του υποβιβασμού των ομάδων τη φετινή σεζόν.

Η Super League θέλει τον υποβιβασμό δύο ομάδων και τον προβιβασμό ισαρίθμων, ενώ ως εναλλακτική λύση προτείνει την απευθείας άνοδο και υποβιβασμό δύο ομάδων και μια τρίτη θέση μέσω αγώνα μπαράζ μεταξύ του 16ου της πρώτης κατηγορίας με τον τρίτο των πλέι οφ της δεύτερης κατηγορίας.

Η Football League από την πλευρά της, είναι κάθετη στο να ανέβουν τρεις ομάδες και να υποβιβαστούν από την Super League ισάριθμες.

Οι τρεις Δικαστές του δικαστηρίου, θα είναι οι Σπύρος Ζιάκκας (πρόεδρος), Γεώργιος Βλάσσης και Βασίλειος Ανδρόνικος.

Οι εκπρόσωποι της Super League είναι οι Νικόλαος Μπαρτζής και Αγγελής Ξυνής και οι εκπρόσωποι της Football League οι Δημήτριος Παπαγγελόπουλος και Γιώργος Σφυρής.

Το παρών στο Διαιτητικό Δικαστήριο θα δώσουν πιθανότατα και οι πρόεδροι των δύο κατηγοριών, καθώς και αρκετοί πρόεδροι ΠΑΕ.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες, η Super League θα ζητήσει την Τρίτη (28/1) το πρωί την εξαίρεση του Γιώργου Σφυρή, επειδή έχει πάρει δημοσίως θέση υπέρ της πρότασης της Football League.

Αυτό πιθανόν να προκαλέσει την αναβολή της υπόθεσης, αν και η ΕΠΟ έχει ζητήσει από τις διοργανώτριες να ορίσουν και αναπληρωματικό Διαιτητή-εκπρόσωπο. Τέλος, σύμφωνα με το καταστατικό, η απόφαση πρέπει να εκδοθεί την ίδια ημέρα.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ