ΕΠΟ

"Κανένας διχασμός, συσπείρωση γύρω από τον Γκιρτζίκη"

"Κανένας διχασμός, συσπείρωση γύρω από τον Γκιρτζίκη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κύκλοι της ΕΠΟ διαψεύδουν όσα γράφονται περί "εμφυλίου" και κάνουν λόγο για κλίμα συσπείρωσης των Ενώσεων και των ανθρώπων του αθλήματος γύρω από τον Γιώργο Γκιρτζίκη.

Το κλίμα "εμφυλίου" εντός της ΕΠΟ με αφορμή την Επιτροπή Δεοντολογίας και των επτά ατόμων που αναμένεται να βρεθούν ενώπιόν της το προσεχές διάστημα, διαψεύδεται από την Ομοσπονδία, κύκλοι της οποίας κάνουν λόγο για συσπείρωση των Ενώσεων και των ανθρώπων του ποδοσφαίρου γύρω από τον Γιώργο Γκιρτζίκη.

"Αφού είδαν κάποιοι ότι οι εκβιασμοί δεν αποδίδουν και ότι ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, αλλά και κανένας άλλος δεν ωθήθηκε σε παραίτηση όπως διέδιδαν, έχουν ξεκινήσει μια καινούργια απέλπιδα προσπάθεια.

Προσπαθούν πλέον να δημιουργήσουν κλίμα διχασμού, ανάμεσα στον Πρόεδρο, σε μέλη της διοίκησης και σε εργαζομένους της ΕΠΟ", έλεγαν αρχικά από την ΕΠΟ και συνέχισαν:

"Όμως, ο Γιώργος Γκιρτζίκης είναι τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, ώστε όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι στο χαρακτήρα του να ακολουθεί τις τακτικές που του αποδίδουν.

Έτσι οι προσπάθειες που γίνονται τις τελευταίες ημέρες να διχάσουν την ΕΠΟ, επιτυγχάνουν ακριβώς το αντίθετο: να συσπειρώνουν τις Ενώσεις και τους ανθρώπους του αθλήματος γύρω από τον Γιώργο Γκιρτζίκη".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ