ΕΠΟ

Η συνάντηση Γκιρτζίκη - Μπλάτερ

Η συνάντηση Γκιρτζίκη - Μπλάτερ
Μπλάτερ, Γκιρτζίκης

Με τον πρόεδρο Ζεπ Μπλάτερ είχε συνάντηση την Τρίτη (24/2) ο Γιώργος Γκιρτζίκης. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ και εκείνος της FIFA τα είπαν για περίπου 35 λεπτά. Την Τετάρτη (25/2) κουβέντα με τον Πλατινί.

Τον πρόεδρο της FIFA Ζεπ Μπλάτερ επισκέφθηκε ο Γιώργος Γκιρτζίκης. Στη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο «Σπίτι της FIFA» στην Ζυρίχη, ο Μπλάτερ εξέφρασε εκ νέου τα συγχαρητήριά του στον πρόεδρο της ΕΠΟ για την εκλογή του, ενώ μετέφερε την πλήρη προθυμία του για συνεργασία και υποστήριξη της Ομοσπονδίας με σκοπό την καλύτερη δυνατή πρόοδο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, ο Μπλάτερ επεσήμανε στον Γκιρτζίκη ότι έχουν κοινό σημείο εκκίνησης στο ποδόσφαιρο, προερχόμενοι αμφότεροι από το ερασιτεχνικό κομμάτι του, όπως και ότι το γεγονός πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει υπηρετήσει το ποδόσφαιρο επί σειράν ετών από διαφορετικές θέσεις στην Ομοσπονδία θα τον διευκολύνει στο έργο του. Ενδεικτικά αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ελβετός παράγοντας μετέφερε την πεποίθηση ότι οι θέσεις του προέδρου της ΕΠΟ για την αναδιοργάνωση των πρωταθλημάτων είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η συζήτηση του Γκιρτζίκη με τον Μπλάτερ είχε διάρκεια 35 λεπτών και, ακολούθως, πραγματοποιήθηκε σειρά επαφών με ανώτερους υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεθνούς Συνομοσπονδίας, στη διάρκεια των οποίων αναζητήθηκαν τρόποι για την ανάπτυξη πολυεπίπεδων συνεργιών με την FIFA.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (25/2) ο Γκιρτζίκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί. Για τον λόγο αυτό, ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν θα είναι παρών στη σύσκεψη που κάλεσε ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής. Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα εκπροσωπήσει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Ευάγγελος Τοπολιάτης.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ