ΕΠΟ

"Έπεσε" η Αναγέννηση Καρδίτσας, αναμονή για Τρίκαλα

"Έπεσε" η Αναγέννηση Καρδίτσας, αναμονή για Τρίκαλα
INTIME SPORTS

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της Αναγέννησης Καρδίτσας, στην αναμονή τα Τρίκαλα. Διαβάστε την ανακοίνωση και ποιες άλλες ομάδες υποβιβάζονται.

Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η έφεση της Αναγέννησης Καρδίτσας η οποία υποβιβάζεται πλέον οριστικά στη Football League 2.

Επίσης, απορρίφθηκαν οι εφέσεις του Παναιγιάλειου, του Ασπροπύργου και του Αίαντα Σαλαμίνας, οι οποίοι υποβιβάζονται στο Περιφερειακό πρωτάθλημα (Δ' Εθνική).

Σε ότι αφορά την υπόθεση των Τρικάλων, η ομάδα της Θεσσαλίας είναι στην αναμονή. Πριν λίγες ημέρες είχε καταθέσει έφεση για να εκδικαστεί γρηγορότερα η υπόθεση με την εγγυητική από την ΕΠΟ πριν από το Εφετείο, και απορρίφθηκε αυτή η συγκεκριμένη έφεση.

Έτσι, τόσο στα Τρίκαλα όσο και στην ΕΠΟ θα περιμένουν πρώτα την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου και μετά θα πάρει απόφαση η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ αναφέρει:

" Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ' ουσία την αίτηση διόρθωσης-ερμηνείας της ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ τηςυπ΄ αριθμ. 185/5-9-2011 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

2. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κατά της υπ’ αριθμ. 281/19-7-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΝΩΣΗΣ Β-Γ και της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ και της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.

3. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και του Προέδρου Σ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ κατά της υπ’ αριθμ. 284/19-7-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΝΩΣΗΣ Β-Γ.

4. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει, κατά πλειοψηφία αναφορικά με την β' πράξη της δυσφήμησης και ομόφωνα κατά τα λοιπά, στην ουσία την έφεση του ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣκαι του ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ κατά της υπ’ αριθμ. 285/19-7-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΝΩΣΗΣ Β-Γ.

5. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει, κατά πλειοψηφία αναφορικά με την β΄ πράξη της δυσφήμησης και ομόφωνα κατά τα λοιπά, στην ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΕΝ. ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ-ΔΟΞΑ και του ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ Γ.κατά της υπ’ αριθμ. 286/19-7-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΝΩΣΗΣ Β-Γ.

6. Απορρίπτει ως εκπρόθεσμη την έφεση της ΠΑΕ ΑΙΑΣΣΑΛΑΜΙΝΑΣκαι του ΦΥΝΤΑΝΗΠ. κατά της υπ’ αριθμ. 287/19-7-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΝΩΣΗΣΒ-Γ".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ