ΕΠΟ

Αθήνα - Ξάνθη, Ξάνθη - Αθήνα, Αθήνα - Μεξικό ο Γκιρτζίκης

Αθήνα - Ξάνθη, Ξάνθη - Αθήνα, Αθήνα - Μεξικό ο Γκιρτζίκης
Γκιρτζίκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης επέστρεψε από τη Βουδαπέστη στην Αθήνα, έμεινε μέχρι τις 16:30 χθες (5/5) στο γραφείο του και στην συνέχεια ανέβηκε στην γενέτειρά του, την Ξάνθη. Διάψευση από την ΕΠΟ ότι δεν σήκωνε το τηλέφωνο στον Σταύρο Κοντονή.

Κύπελλο ώρα μηδέν... Την ώρα που ο Σταύρος Κοντονής μαζί με το νομικό του τμήμα ψάχνουν την φόρμουλα για την αναβολή του τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για Grexit, ίσως επικαλούμενος ζήτημα δημόσιας τάξης μετά το χθεσινό "ξεκατίνιασμα" των δυο ομάδων, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ταξίδεψε στην Ξάνθη, όπου παραμένει ως αυτή την στιγμή.

Η πλευρά της Ομοσπονδίας δεν απάντησε στο τελεσίγραφο του υφυπουργού Αθλητισμού για τους επόπτες του, με τον Ξανθιώτη ισχυρό άνδρα της ΕΠΟ να επιστρέφει από τη Βουδαπέστη, να μένει στο γραφείο του μέχρι χθες το απόγευμα στις 16:30 και στην συνέχεια ανέβηκε στην γενέτειρά του, όπου παραμένει μέχρι αυτή την στιγμή. Προφανώς, κάποια στιγμή θα πρέπει να κατέβει στην πρωτεύουσα, διότι έχει να ταξιδέψει στο Μεξικό.

Από 'κει και πέρα, αναφορικά με τα όσα αναφέρουν στην ΓΓΑ ότι του τηλεφωνούσαν και εκείνος δεν απαντούσε, ενώ μίλησε με κάποιους δημοσιογράφους, κύκλοι της ΕΠΟ το διαψεύδουν και αναφέρουν πως όποιος τον αναζήτησε, τον βρήκε και ότι πάρα πολύς κόσμος τηλεφωνούσε στον Γιώργο Γκιρτζίκη, προκειμένου να ενημερωθεί για το τι μέλλει γενέσθαι και είχε μονίμως δεύτερες γραμμές.

Για το τελεσίγραφο του υφυπουργού, η θέση του είναι πως δεν μπορούν να καταδικαστούν κάποιοι άνθρωποι πριν τους δούμε και αναρωτιέται με ποια λογική δεν μπορούν να αγωνιστούν, εφόσον δεν είναι τιμωρημένοι και συνάμα είναι διεθνείς αξιολογημένοι. "Ας γίνει το ματς και ας κριθούν μετά οι βοηθοί", έλεγε σε συνεργάτες του, ενώ τους τόνιζε ακόμα πως η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο.

Όσο για το αν έχει επαφές με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, κύκλοι της ΕΠΟ αναφέρουν πως ο Γιώργος Γκιρτζίκης έχει συνεχείς επαφές με τους ανθρώπους των διεθνών συνομοσπονδιών και δεν είναι καθόλου απίθανο να έχει μιλήσει μαζί του για ό,τι έχει συμβεί, ενώ για την συμφωνία με τον Σταύρο Κοντονή σχετικά με τους βοηθούς, τονίζεται πως δεν έχει γίνει καμία συμφωνία για τους βοηθούς του Σιδηρόπουλου και ότι δεν έχει υπογραφεί κανένα χαρτί ανάμεσα στους δυο άνδρες.

Photo Credits: Action Images

Διαβάστε ακόμη:

Μάχη "χαρακωμάτων" και εν αναμονή της απόφασης Κοντονή

"Ο αρχιερέας του λαθρεμπορίου"

"Κανείς από τον Ολυμπιακό δεν ήταν τρόφιμος των φυλακών"

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Η μπόχα και η δυσωδία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο"

"Σύντομα θα εκπλαγείτε"

Στον αέρα ο τελικός!

"Ωμές παρεμβάσεις Κοντονή"

Νέα αιχμηρή απάντηση της ΑΕΚ σε Ολυμπιακό

Αρνητική απάντηση ΕΠΟ σε ΟΤΕ ΤV για μετάθεση

Πιθανώς την Κυριακή ο τελικός Κυπέλλου

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ