ΕΠΟ

Απορρίφθηκε η προσφυγή Μαλάτου

Απορρίφθηκε η προσφυγή Μαλάτου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την προσφυγή του καθηγητή Αθλητικού Δικαίου Ανδρέα Μαλάτου κατά της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ, η οποία παραμένει στη θέση της τουλάχιστον μέχρι τις 9 Ιανουαρίου.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την προσφυγή του καθηγητή Αθλητικού Δικαίου Ανδρέα Μαλάτου κατά της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ που εξετάστηκε την Τρίτη (06/12) και η διοικούσα επιτροπή παραμένει στην θέση της τουλάχιστον μέχρι τις 9 Ιανουαρίου που θα γίνει η κύρια αγωγή της υπόθεσης. Μέχρι τότε λοιπόν, δεν υπάρχει κίνδυνος παρέμβασης της FIFA για Grexit.

Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου, ως μέλος του αθλητικού σωματείου Ηράκλειο Αττικής, ζητούσε προσωρινή διαταγή για διορισμό διοικούσας επιτροπής που θα οδηγήσει την ΕΠΟ σε εκλογές με βάση τον νόμο Ορφανού υποστηρίζοντας ότι η Επιτροπή Εξομάλυνσης δεν είναι νόμιμη.

Το β' ημίχρονο λοιπόν, θα παιχθεί στις 9 Ιανουαρίου και μέχρι τότε ο Ανδρέας Μαλάτος έχει προαναγγείλει ότι θα γίνουν άλλες πέντε προσφυγές κατά της ΕΠΟ χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει από ποιους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ