ΕΠΟ

Αναβολή στην εκδίκαση για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, τι ισχύει με τις τιμωρίες για τα playoffs

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΘΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ / ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ (Eurokinissi Sports)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΘΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ / ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ κατέθεσαν αίτημα αναβολής για την εκδίκαση της υπόθεσης αναφορικά με τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό λόγω της αποχής των δικηγόρων και έγινε αποδεκτή. Αναβολή και για τις υποθέσεις Μίχελ και Μάτος. Τι ισχύει με τις τιμωρίες έδρας των "Δικεφάλων" για τα playoffs.

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο λόγος ήταν η αποχή των δικηγόρων χθες (17/5) και σήμερα (18/5), το αίτημα έγινε αποδεκτό από το σώμα και ως εκ τούτου η υπόθεση μεταφέρεται για την επόμενη Πέμπτη, 25 Μαΐου (16:00) στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Οι κ.κ. Μπίρδας και Μαυρομάτης εκπροσώπησαν τον ΠΑΟΚ, κατέθεσαν το αίτημα, το ίδιο έπραξαν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ, επομένως η υπόθεση αυτή παίρνει παράταση. Θυμίζουμε πως στις δυο ΠΑΕ ασκήθηκε δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και απειλούνται με αφαίρεση βαθμών, τιμωρία έδρας και τσουχτερό πρόστιμο για όσα έγιναν στον Βόλο.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΕΔΡΑΣ

Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα δώσει με κόσμο στο ΟΑΚΑ τόσο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (21/5) όσο και εκείνο με τον ΠΑΟΚ (28/5), καθώς με τον "Δικέφαλο του Βορρά" ακόμα και αν έχει τιμωρηθεί, δεν θα έχει παρέλθει το πενθήμερο που απαιτείται για την τέλεση της ποινής. Επομένως, η όποια τιμωρία της έδρας της πάει για την επόμενη σεζόν.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, εφόσον τιμωρηθεί την Πέμπτη (ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης), θα υποδεχτεί χωρίς κόσμο τον Παναθηναϊκό στις 31 Μαΐου για την 6η και τελευταία αγωνιστική των playoffs, καθώς θα έχει παρέλθει το (μη εργάσιμο) πενθήμερο. Να πούμε πως δεν υπολογίζεται η ημέρα απόφασης και η ημέρα τέλεσης του αγώνα, ενώ υπολογίζεται το Σαββατοκύριακο.

Αν η απόφαση βγει μια ημέρα μετά (Παρασκευή, 26 Μαΐου) που είναι και το πιθανότερο ενδεχόμενο, τότε ο ΠΑΟΚ θα έχει κόσμο απέναντι στο "τριφύλλι" και η τιμωρία της έδρας μεταφέρεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΧΕΛ - ΜΑΤΟΣ

Εξάλλου, αναβλήθηκε και η εκδίκαση της υπόθεσης του Λούμπος Μίχελ για την εξύβριση του 4ου διαιτητή του τελικού, Χαράλαμπου Καλογερόπουλου, όπως και του Λέο Μάτος για την αγκωνιά στον Μάρκους Μπεργκ στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου, όπου κλήθηκε με βάση το βίντεο του αγώνα (με το δεδικασμένο των Πατίτο και Σεμπά). Mέχρι τότε, αγωνίζεται κανονικά ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ