ΕΠΟ

Αλλαγές στην ΕΠΟ μετά την γκάφα στο Κύπελλο!

Αλλαγές στην ΕΠΟ μετά την γκάφα στο Κύπελλο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΔΕ της ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως ο Ζήσης Βρύζας αναβαθμίζεται, αναλαμβάνοντας τη Διεύθυνση του Aγωνιστικού Tμήματος της Ομοσπονδίας, ύστερα απ' την γκάφα στο Κύπελλο!

Το μεσημέρι της Παρασκευής (09/12) συνεδρίασε η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ και αποφάσισε να αναβαθμίσει το ρόλο του Ζήση Βρύζα, ο οποίος αναλαμβάνει εφεξής το σύνολο των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Αγωνιστικού Τμήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος πίσω απ' τη συγκεκριμένη απόφαση αφορά την πρόσφατη γκάφα της ΕΠΟ, η οποία όρισε σε λάθος ημέρα και ώρα πέντε παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΟΕ

Παράλληλα, εγκρίθηκαν οι υποψηφιότητες για την εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου της ΕΠΟ στην ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Υποψηφιότητα για τακτικός εκπρόσωπος κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλης Γραμμένος και για αναπληρωματικός ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Παπαχρήστος.

Και οι δύο υποψήφιοι πρόσκεινται στην αντιπολίτευση, καθώς η συμπολίτευση της Ομοσπονδίας, δηλαδή η παράταξη του Δημήτρη Ελευθεριάδη αποφάσισε να μην κατεβάσει υποψήφιο. Κατά πολλούς η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε για να μην φανεί ότι δεν έχει την πλειοψηφία των Ενώσεων.

Τέλος, κατά τη σημερινή συνεδρίαση έγινε δεκτή κι η αίτηση άρσης της διαγραφής του σωματείου "Ηράκλειο Αθλητική Ένωση", μετά την πρόσθετη παρέμβασή του υπέρ της ΕΠΟ στην πρόσφατη εκδίκαση προσφυγής εις βάρος της ενώπιον του Πρωτοδικείου Αθηνών.

H ανακοίνωση της ΠΔΕ της ΕΠΟ:

Συνεδρίασε σήμερα η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ε.Π.Ο, σε πλήρη σύνθεση, και ελήφθησαν ομόφωνα οι παρακάτω αποφάσεις.

Ο κ. Ζήσης Βρύζας αναλαμβάνει εφεξής το σύνολο των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Αγωνιστικού. Ο κ. Βρύζας θα παραδώσει άμεσα στην ΠΔΕ εισήγηση αναδιάρθρωσης της Διεύθυνσης, η οποία έχει, μεταξύ άλλων, και την ευθύνη διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ΠΔΕ αποφάσισε την αναβάθμιση της εποπτείας της Διεύθυνσης, προκειμένου, υπό καινούργιο πλαίσιο λειτουργίας και στελέχωσης, να προασπιστεί συνολικά η αξιοπιστία των διοργανώσεων της.

Εγκρίθηκαν οι υποψηφιότητες για την εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου της ΕΠΟ στην ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Υποψηφιότητα για τακτικός εκπρόσωπος κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας Ε. Γραμμένος και για αναπληρωματικός ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Π. Παπαχρήστος. Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2016.

Έγινε δεκτή η αίτηση άρσης της διαγραφής του σωματείου «Ηράκλειο Αθλητική Ένωση», μετά την πρόσθετη παρέμβασή του υπέρ της ΕΠΟ στην πρόσφατη εκδίκαση προσφυγής εις βάρος της ενώπιον του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ