ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση σε φιλάθλους του Παναθηναϊκού

Επίθεση σε φιλάθλους του Παναθηναϊκού

Επίθεση με πέτρες από οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Χαλκίδα δέχθηκαν δύο αδέρφια, επειδή ο ένας φορούσε φόρμα με διακριτικά του Παναθηναϊκού. Νοσηλεύτηκαν αμφότεροι, αλλά ευτυχώς έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Ακόμα ένα κρούσμα οπαδικής βίας σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (11/1), αυτή τη φορά στη Χαλκίδα της Εύβοιας.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είχαν παρακολουθήσει τον αγώνα μπάσκετ Ίκαρος Χαλκίδας - ΠΑΟΚ 78 - 86 στο πλαίσιο της Α1 μπάσκετ Ανδρών, αποχώρησαν με πούλμαν από το κλειστό γυμναστήριο της πόλης με σκοπό να επιστρέψουν στον προορισμό τους.

Το λεωφορείο δεν συνοδευόταν από αστυνομικές δυνάμεις και σε ένα σημείο της διαδρομής του στη Λεωφόρο Καραμανλή, στο ύψος του παλιού Λιμεναρχείου, οι υποστηρικτές του Δικεφάλου αντιλήφθηκαν δύο ντόπιους, οι οποίοι περπατούσαν στην παραλία (είναι αδέρφια, ηλικίας 41 και 25 ετών) και ο ένας φορούσε φόρμα με διακριτικά του Παναθηναϊκού.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ υποχρέωσαν τον οδηγό να ακινητοποιήσει το πούλμαν, αποβιβάστηκαν και επιτέθηκαν στους δύο φίλους του Παναθηναϊκού, πετώντας εναντίον τους πέτρες και τούβλα, ένα από τα οποία χτύπησε τον 25χρονο στο κεφάλι.

Στο μεταξύ, ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις και έσπευσαν στο περιστατικό, όμως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν προλάβει να διαφύγουν. Η Αστυνομία δεν έχει καταφέρει να τους εντοπίσει και διεξάγει έρευνες, αλλά υπάρχουν στοιχεία τα οποία μπορούν να οδηγήσουν στα ίχνη τους.

Τα δύο αδέρφια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Χαλκίδας για να δεχθούν τις πρώτες βοήθειες. Αυτός ο οποίος έδειχνε σε πιο σοβαρή κατάσταση ήταν ο 25χρονος λόγω του χτυπήματος στο κεφάλι, ωστόσο τελικά δεν έχει κάτι το ανησυχητικό.

Αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι το χτύπημα είναι επιφανειακό, πήρε εξιτήριο. Από την άλλη, ο 41χρονος αδερφός του παραμένει νοσηλευόμενος, κυρίως για προληπτικούς λόγους και η υγεία του δεν κινδυνεύει. Αναμένεται και σε αυτόν να επιτραπεί να επιστρέψει σπίτι του τις επόμενες ώρες.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ