ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνικές "σειρήνες" για Γιάνκοβιτς

Ελληνικές "σειρήνες" για Γιάνκοβιτς

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα για τον 32χρονο Σέρβο εξτρέμ της Βερόνα, Μπόσκο Γιάνκοβιτς.

Ο 32χρονος Σέρβος εξτρέμ, Μπόσκο Γιάνκοβιτς δεν θα παραμείνει στη Βερόνα, η οποία ξεκινά το Σάββατο 27 Αυγούστου το πρωτάθλημα της Serie B, και σύμφωνα με το "Tuttomercato" προκύπτει κι ελληνικό ενδιαφέρον, εκτός από τις δεδομένες προτάσεις που έχει στα χέρια από Κύπρο, Τουρκία κι ΗΑΕ.

Στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται το όνομα της ελληνικής ομάδας, η οποία έχει προσεγγίσει τον Σέρβο, ωστόσο ενίσχυση σε αυτή τη θέση τη δεδομένη χρονική στιγμή ψάχνουν ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Λογικά οι Ιταλοί δεν θα εγείρουν (υπερβολικές) απαιτήσεις μιας και προσπαθούν να "ξεφορτωθούν" το συμβόλαιό του.

Ο Μπόσκο Γιάνκοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ερυθρό Αστέρα και το 2006 παραχωρήθηκε στη Μαγιόρκα. Μετά από μια σεζόν στην Ισπανία, έγινε μόνιμος κάτοικος Ιταλίας. Αρχικά, στην Παλέρμο και ύστερα σε Τζένοα (2008-2013) και Βερόνα (2013 μέχρι και τώρα).

Όπως αναφέρει και το "Tuttomercato" καμία πρόταση δεν έχει ικανοποιήσει οικονομικά τον Γιάνκοβιτς και η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου θα κρίνει το μέλλον του.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ