ΕΛΛΑΔΑ

Εφιάλτης στον αέρα για ΑΕΚ, Ατρόμητο και Φάρο!

Εφιάλτης στον αέρα για ΑΕΚ, Ατρόμητο και Φάρο!

Πτήση τρόμου για τις αποστολές της μπασκετικής ΑΕΚ, του Ατρόμητου και του Φάρου Κερατσινίου, οι οποίες επέστρεφαν με την ίδια πτήση από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου. Δείτε φωτογραφία!

Το βράδυ του Σαββάτου "χτύπησε" η κακοκαιρία και την Αθήνα με καταρρακτώδη βροχή και πολύ δυνατούς ανέμους. Αποτέλεσμά της, η πτήση που μετέφερε τις αποστολές της μπασκετικής ΑΕΚ, του Ατρόμητου και του Φάρου Κερατσινίου από τη Θεσσαλονίκη στην πρωτεύουσα, να μην μπορέσει να προσγειωθεί στο 'Βενιζέλος'.

Η πτήση ήταν προγραμματισμένη για τις 23:50, αναχώρησε τελικά στις 00:20 αλλά τελικά επέστρεψε και πάλι στο 'Μακεδονία' στις 02:00 σε μία επεισοδιακή προσγείωση. Οι αναταράξεις είναι συχνές κατά την προσέγγιση του συγκεκριμένου αεροδρομίου, πόσο μάλλον κάτω από αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Ενδεικτική του κλίματος που επικράτησε στην πτήση είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε ο παίκτης της ομάδας του Κερατσινίου, Νίκος Αγγελόπουλος, με τον ίδιο να φιλά το έδαφος μετά την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη, γράφοντας μεταξύ άλλων: "Άγιο είχαμε, ποτέ ξανά".

Μάλιστα ο Φάρος επέλεξε να επιστρέψει με τρένο στην Αθήνα, ενώ ο Ατρόμητος διανυκτέρευσε στη Θεσσαλονίκη και πήρε τον δρόμο της επιστροφής το πρωί με λεωφορείο!

Τον τρόμο όμως έζησε και η αποστολή του Φιλίππου Βέροιας, στο αντίθετο δρομολόγιο, από Αθήνα για Θεσσαλονίκη, μετά την αναμέτρηση με το Περιστέρι για την Α2. Επίσης η γυναικεία ομάδα της Ηλιούπολης επέστρεψε στην Αθήνα με λεωφορείο καθώς η βραδινή πτήση της Ryanair από το 'Μακεδονία', ματαιώθηκε.

Η φωτογραφία που ανέβασε στα σόσιαλ ο Νίκος Αγγελόπουλος:

Εφιάλτης στον αέρα για ΑΕΚ, Ατρόμητο και Φάρο!
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ