ΕΛΛΑΔΑ

"Δεν μαχαίρωσα τον Ρουσάκη"

"Δεν μαχαίρωσα τον Ρουσάκη"
INTIME SPORTS

Δεν έχει σχέση με την δολοφονία του 21χρονου Γιάννη Ρουσάκη, ο 24χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον άτυχο οπαδό του Παναθηναϊκού.

Ο 24χρονος, ο οποίος πήρε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί στις 14:00, φέρεται να ισχυρίζεται ότι δεν ήταν αυτός που χτύπησε τον Ρουσάκη. Συμμετείχε στα επεισόδια αλλά δεν έχει καμία σχέση καθώς, όπως ο ίδιος υποστηρίζει βρισκόταν σε απόσταση από τον άτυχο νεαρό.

Ο 24χρονος καταλογίζει σε άλλον την δολοφονία και πιθανόν στην απολογία του να πει το όνομα του δολοφόνου. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι κρατούσε μαχαίρι αλλά στις συμπλοκές κατάφερε χτύπημα στο πόδι.

"Δεν ήρθα σε επαφή" με τον Ρουσάκη" φέρεται να επιμένει ο 24χρονος, ο οποίος δηλώνει πρόθυμος να δώσει τα ρούχα που φόραγε την μοιραία νύχτα για εργαστηριακή εξέταση.

Ο 24χρονος θα ζητήσει αναπαράσταση και ιατροδικαστική εξέταση για μώλωπες που φέρει και ενισχύουν τον ισχυρισμό του περί επίθεσης που δέχτηκε ώστε ήταν αναγκασμένος να βγάλει μαχαίρι. Παράλληλα φέρει και κάποιο έγκαυμα το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, υπέστη από καυστικό υγρό που του έριξαν.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ