ΕΛΛΑΔΑ

Αστέρια του μέλλοντος λάμπουν στο τουρνουά "Κατσούρης"

Αστέρια του μέλλοντος λάμπουν στο τουρνουά "Κατσούρης"

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργανώνει στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας το 4ο τουρνουά "Κατσούρης" με τη συμμετοχή 10 Ακαδημιών, ανάμεσά τους αυτές των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ (VIDEOS)

Η Μεγάλη Εβδομάδα άρχισε για τον ΠΑΟΚ με ένα σημαντικό γεγονός να λαμβάνει χώρα για τέταρτη συνεχή σεζόν. Πρόκειται για το τουρνουά Ακαδημιών "Παναγιώτης Κατσούρης" που καθιερώθηκε το 2008 από τη διοικηση Ζαγοράκη και φέτος διεξάγεται με τη συμμετοχή ομάδων 10 Ακαδημιών.

Συγκεκριμένα συμμετέχουν παιδάκια κάτω των 11 και κάτω των 13 χρόνων του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, της Βοίβοντίνα, των Ακαδημιών Χάτζι, της ΑΙΚ Στοκχόλμης, της Παρτιζάν, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΟΦΗ και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας.

Για την σημασία του τουρνουά μίλησε στην κάμερα του olaPAOK.gr ο έκ των υπευθύνων των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Βασιλης Μήττας:

"Είναι τέταρτη χρονιά που πραγματοποιούμε το τουρνουά "Κατσούρης". Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που σ' αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς καταφέρνουμε να διεξάγουμε το τουρνουά. Είναι ποιοτικά πιο ανεβασμένο σε σχέση με άλλες χρονιές γιατί μετέχουν μόνο τμήματα επαγγελαμτικών ομάδων.

Στο σύνολο τους είναι 16, 8 από το εξωτερικό. Υπάρχει μία καινοτομία, σήμερα στην πρώτη μέρα του τουρνουά η ανδρική ομάδα επέλεξε να κάνει προπόνηση την ώρα των αγώνων και τελειώνοντας το πρόγραμμά τους οι ποδοσφαιριστές θα παρακολουθήσουν τα παιχνίδια των μικρών παικτών. Είναι μία έπλκηξη για μας, είναι φιλοσοφία του προπονητή μας και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε γι' αυτό".

Οι αγώνες άρχισαν το πρωί της Δευτέρας, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα έγινε παράλληλα με την διεξαγωγή της προπόνησης της πρώτης ομάδας και υπό το βλέμμα παικτών όπως ο Αθανασιάδης και ο Μαλεζάς που παρακολούθησαν τον αγώνα Under 13 μεταξύ Παρτιζάν και Ολυμπιακού.

Την ίδια ώρα, στο αμέσως διπλανό γήπεδο η ομάδα UNDER 13 του Παναθηναϊκού αντιμετώπιζε την ΑΙΚ Στοκχόλμης

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ακολουθούν τον δικό τους τρόπο ψυχολογικής προετοιμασίας

Δείτε το video με την ομάδα UNDER 11 να φωνάζει συνθήματα της "ασπρόμαυρης" κερκίδας λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της με την Παρτιζάν

Η συγκίνηση του πατέρα Κατσούρη

Το απόγευμα της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας βρέθηκε και ο πατέρας του αδικοχαμένου Παναγιώτη, Βαγγέλης Κατσούρης. Εμφανώς συγκινημένος χαιρέτησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και έκανε και δηλώσεις.

"Θέλω Να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΠΑΟΚ για όλα αυτά που έχει κάνει. Για τέταρτη χρονιά κάνουν το τουρνουά. Δεν έχουν σταματήσει να τιμούν τον Παναγιώτη μου, τον πατέρα του και την μάνα του και είναι συγκινητικό να έρχομαι εδώ και να ζω ορισμένες καταστάσεις. Μου φαίνεται ότι ο Παναγιώτης υπάρχει", δήλωσε αρχικά ο ίδιος, προσθέτοντας:

"Είμαι φορτισμένος, θέλω να πω πολλά για τον Παναγιώτη, ήταν όνειρό του να είναι στον ΠΑΟΚ, μίλαγε συνέχεια με τον πατέρα του, είχε όνειρα μεγάλα και αγαπούσε την μπάλα και τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Τύπο για το ενδιαφέρον που δείχνει για την μνήμη του παιδιού μου. Είμαι συγκινημένος γιατί ο Παναγιώτης βγήκε μέσα από τα πιτσιρίκια, τα αγαπούσε πολύ και ήθελε και αυτός να διδάσκει ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο το είχα μάθει στα παιδιά μου, θέλανε να πάνε σε μεγάλη ομάδα και το όνειρο τους έγινε πραγματικότητα. Πήγαινε στα παιδιά ο Παναγιώτης και τους μάθαινε μπάλα".

Συνεχίζοντας, είπε: "Και θα πω κάτι για πρώτη φορά. Μια φορά πριν τον χάσω, τον περίμενα σπίτι, ήταν φαντάρος. Βγήκα έξω να τον βρω και ήταν ξυπόλυτος. Είχε βγάλει τα ρούχα του, τα έδωσε σε κάτι παιδάκια και τα έβλεπε. Ολη του η αγάπη ήταν για τα παιδιά".

VIDEOS δηλώσεις του Βαγγέλη Κατσούρη

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ