ΕΛΛΑΔΑ

Άρης - Απόλλων 1926 1-0

Άρης - Απόλλων 1926 1-0
Άρης - Εθνικός Αγιονερίου 3-1 INTIME SPORTS

Με γκολ του Σουνά ο Άρης επικράτησε του Απόλλωνα 1926 με 1-0 με τους Πάουλο Κάμπος και Παναγιώτη Διλμπέρη να είχανε την ευκαιρία να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Άρης επικράτησε του Απόλλωνα 1926 με 1-0 με γκολ του Σουνά με τους Πάουλο Κάμπος και Παναγιώτη Διλμπέρη να είχανε την ευκαιρία να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Άρη χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους του τους ποδοσφαιριστές του σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών που έγινε στην Αγία Παρασκευή.

Το μοναδικό γκολ ο Δημήτρης Σουνάς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 48΄. Νωρίτερα στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης δεν είχε την μεγάλη ευκαιρία σε αντίθεση με τους «κοκκινόμαυρους» που απείλησαν στο 5΄ και το 41΄ αλλά ο Καρατζιοβαλής φώναξε "παρών".

Κι όσο για το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Σουνάς το κέρδισε ο Συμεωνίδης μετά από ωραία μπαλιά του αρχηγού του Άρη στην πλάτη της άμυνας του Απόλλων 1926 και ανατράπηκε από τον τερματοφύλακά του.

ΑΡΗΣ (Κάμπος) (α΄ ημίχρονο): Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Λιόλιος, Γκόλιας, Προβατίδης, Καπνίδης, Χιντασέλι, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης.

Στο β΄ ημίχρονο: Μπαϊμάκης (85΄ Μαντζάρης), Ψυχογιός, Λιόνης, Μαζουλουξής, Βασιλόπουλος, Σανιά, Ντούγκα, Σουνάς, Φουρτζίου, Συμεωνίδης, Ρένια.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Διλμπέρης): Παν. Παπαδόπουλος (83΄ Παπαϊωάννου), Γαλανόπουλος, Κουρούπης (83΄ Μαυροκεφαλίδης), Δήμου, Βαγγελόπουλος (72΄ Παπαστεριανός), Μπιτσάκος, Ολίσε (67΄ Ακασού), Νατσιόπουλος (67΄ Καπετάνος).

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ