ΕΛΛΑΔΑ

Απεβίωσε ο Κώστας Αλεξανδρίδης

NewSports          9/5/2001
ªYNENTEY¥H TY¦OY E¦O ¡IA THN ªYN¢IOP¡AN¿ªH TOY EYP¿¦AIKOY ¦P¿TA£¤HMATOª 2008 MAZI ME THN TOYPKIA.
A¤E¥AN¢PI¢Hª.
NewSports 9/5/2001 ªYNENTEY¥H TY¦OY E¦O ¡IA THN ªYN¢IOP¡AN¿ªH TOY EYP¿¦AIKOY ¦P¿TA£¤HMATOª 2008 MAZI ME THN TOYPKIA. A¤E¥AN¢PI¢Hª. INTIME SPORTS

Απεβίωσε σε ηλικία 68 ετών ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Κώστας Αλεξανδρίδης. Συλληπτήρια ανακοίνωση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών, στην κλινική του Ερυθρού Σταυρού άφησε ο δικηγόρος, Κώστας Αλεξανδρίδης.

Ο Κώστας Αλεξανδρίδης στο παρελθόν διετέλεσε πρόεδρος της ΕΠΟ την διετία 200-2001, αλλά και πρόεδρος της Ένωσης Διαιτητών Ελλάδας. Η κηδεία του, θα γίνει το Σάββατο (5/1) στο Κρανίδι.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με ανακοίνωση που εξέδωσε, εξέφρασε τα συλληπτήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο του πρώην προέδρου της Ε.Π.Ο. Κώστα Αλεξανδρίδη και τα θερμά τους συλληπτήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η απώλεια του Κώστα Αλεξανδρίδη, ο οποίος υπηρέτησε το αγαπημένο μας άθλημα ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας τη διετία 2000-2001, προκαλεί θλίψη και συγκίνηση σε όλην την ελληνική ποδοσφαιρική οικογένεια.

Την Ε.Π.Ο. στην κηδεία του Κώστα Αλεξανδρίδη, η οποία θα γίνει στο Κρανίδι στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 5-1-2013, θα εκπροσωπήσει ο κ. Νικόλαος Προύντζος".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ