STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βέροια - Ατρόμητος 2-2

Βέροια - Ατρόμητος 2-2
Ιγκλέσιας Μπαργκάν INTIME SPORTS

Σε ένα ματς με απίστευτο ρυθμό η Βέροια με τον Ατρόμητο ήρθαν ισόπαλοι με 2-2, αν και η ομάδα του Περιστερίου προηγήθηκε με 2-0! Τα γκολ της "βασίλισσας" στο 88' και το 90'.

Είναι από τα ματς που σου μένουν στο μυαλό λόγω της εξέλιξης του αγώνα. Η Βέροια ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια, έχασε ευκαιρίες, είχε την κατοχή, όμως έβλεπε το σκορ να είναι 0-2 μέχρι και το 88ο λεπτό.

Εκεί δράση ανέλαβαν Καφές και Μπαργκάν, που με δυο γκολ στο 88' και το 90' ισοφάρισαν και χάρισαν το βαθμό στην "βασίλισσα του βορρά".

Η SUPER BALL και αυτή την Κυριακή μαζί σας (22:45) με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις από την 6η αγωνιστική της Super League. Ο Φάνης Γκέκας και ο Χοσέ Μαρία Μπακέρο από την Ισπανία σχολιάζουν το ντέρμπι μεταξύ Μπαρτελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στο Καμπ Νου.

Γήπεδο: Βέροιας

Διαιτητής: Κομίνης Γεώργιος (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Μαρκενίδης Κυριάκος (Μακεδονίας), Κάλφογλου Γεώργιος (Θεσπρωτίας)

4ος: Παπαδόπουλος Ιωάννης (Θεσπρωτίας)

Παρατηρητής: Μπέγκος Δημήτρης (Αργολίδας)

Καιρός: Αίθριος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Βέροια (Καρύδας): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Καλί, Ορέστες, Γεωργέας (Μπεθέρα 46'), Καλογέρης (Καλτσάς 59'), Καφές, Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Κόστλι, Ιωάννου (Μπελόν 83').

Ατρόμητος (Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (Ταυλαρίδης 91'), Επστάιν, Μπέλιτς (Δημούτσος 54'), Σουμπίνιο (Καραγκούνης 85'), Καραμάνος.

Σκόρερ: Γεωργέας (31' αυτογκόλ), Καφές (κεφαλιά 88'), Μπαργκάν (σουτ 90') - Καραμάνος (13' σουτ).

Κάρτες: Γιαννούλης (κίτρινη 41'), Μπέλιτς (κίτρινη 48'), Λαζαρίδης (κίτρινη 51'), Δημούτσος (κίτρινη 57'), Σκόνδρας (κίτρινη 71'), Καλί (κίτρινη 85').

Κόντρα στην ροή

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Βέροια να έχει την κατοχή της μπάλας και να χάνει την πρώτη ευκαιρία του ματς στο 7ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Καλογέρη που γύρισε το σώμα του κι έκανε το σουτ, με τον Ιτάνζ να πέφτει και να μπλοκάρει δύσκολα.

Ο Ατρόμητος αν και δεν ξεκίνησε καλά, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 13ο λεπτό με τον νεαρό Καραμάνο. Ο Λαζαρίδης σε μία προώθηση γύρισε τη μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή κι εκεί ο 21χρονος φορ με σουτ νίκησε τον Λόπεζ. Νωρίτερα είχε προηγηθεί μία δυνατή κεφαλιά του Φυτανίδη με τον Ισπανό πορτιέρο να διώχνει εντυπωσιακά.

Κοντά στην ισοφάριση η Βέροια

Στο 21ο λεπτό οι "Βασίλισσα" έφτασε κοντά στο 1-1 με τη βοήθεια του Φυτανίδη. Ο Κόστλι με εντυπωσιακή ενέργεια μπήκε από τα αριστερά και γύρισε τη μπάλα, ο Φυτανίδης πήγε να διώξει τη μπάλα, όμως την έστειλε στο δοκάρι! Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μπαργκάν να χάσει μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά, την οποία "καθάρισε" ο Ιτάνς.

( Η Βέροια παρά το γκολ που δέχθηκε ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος )

Καθαρίζει με βοήθεια Γεωργέα

Σε μία φάση που δεν... μύριζε κίνδυνο ο Γιαννούλης έκανε μία σέντρα στο 31', ο Γεωργέας έκανε ένα περίεργο διώξιμο, με τη μπάλα να καταλήγει βασανιστικά στα δίχτυα του Λόπες.

Η Βέροια έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 38'. Ο Γεωργιάδης έκανε τη σέντρα, ο Ιωάννου πήρε την κεφαλιά και ο Ιτάνζ με νέα εντυπωσιακή απόκρουση κράτησε το 2-0 για τον Ατρόμητο.

Την κατοχή η Βέροια

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Η Βέροια ήταν καλύτερη, είχε την κατοχή της μπάλας και μάλιστα έχασε δυο καλές ευκαιρίες για να απειλήσει την εστία του Ιτάνζ. Ο χρόνος κυλούσε όμως και το γκολ δεν ερχόταν, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Νίκου Καρύνα να χάνουν την ψυχραιμία τους στην τελική πάσα.

Ανατροπή!

Το παιχνίδι έγινε ροντέο στο 88ο λεπτό. Η Βέροια μείωσε σε 1-2 με κεφαλιά του Καφέ, ενώ δυο λεπτά αργότερα ισοφάρισε με την γκολάρα του Μπαργκάν, ο οποίος κινήθηκε έξυπνα μέσα στη μεγάλη και με κεφαλιά χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην Βέροια.

MVP του αγώνα

Μπαργκάν και Καφές το πίστεψαν μέχρι το τέλος και δικαιώθηκαν. Σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και οι δυο. Επίσης ο Καραμάνος έκανε καλό ματς.

Αδύναμος κρίκος

Ο Γεωργέας πέτυχε ένα απίστευτο αυτογκόλ και γενικότερα έδειξε πως δεν ήταν σε καλή μέρα. Ο Ατρόμητος γενικά πάντως στο κέντρο είχε πρόβλημα, με αποτέλεσμα η Βέροια να βρίσκεται συνέχεια στην επίθεση.

Στατιστικά Αγώνα

2 Γκολ 2
1 Ασίστ 1
21 Τελικές Προσπάθειες 8
6 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 4
7 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2
8 Κεφαλιές 2
4 Αποκρούσεις 5
8 Επεμβάσεις 15
34 Κλεψίματα 34
18 Φάουλ 22
4 Οφσάιντ 1
9 Κόρνερ 5
47 Λάθη 46
13/31 Γεμίσματα 5/15
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ