STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βέροια-Πανθρακικός 2-1

Βέροια-Πανθρακικός 2-1

Η Βέροια κέρδισε με 2-1 τον Πανθρακικό στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης με τον Άριελ Ιμπαγάσα να βρισκόταν στις κερκίδες έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τους «κυανέρυθρους».

Με τον Άριελ Ιμπαγάσα να βρίσκεται στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου της Βέροιας έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τους «κυανέρυθρους» η Βέροια κέρδισε με 2-1 τον Πανθρακικό.

Σε ένα παιχνίδι που αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League που είναι την επόμενη εβδομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Βέροια ξεκίνησε δυνατά έχοντας την πρώτη καλή ευκαιρία στο 2΄ με το σουτ στην κίνηση του Ντουμίτρου έξω από την περιοχή και την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Φερνάντες.

Στο 4΄ ο Καντιμοίρης απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Χασομέρη και ο επερχόμενος Εμπό δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 9΄ ήταν η σειρά του Φερνάντες να αποκρούσει σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Ντουμίτρου.

Στο 11΄ ο Αράμπα δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά τον Καντιμοίρη μετά από το λάθος γύρισμα του Μπατιόν, με τον Αργεντινό μέσο μία μέρα μετά από την άφιξή του ξεκίνησε βασικός.

Στο 18΄ ο Αράμπα αξιοποίησε την μπαλιά του Τριανταφυλλάκου και κερδίζοντας τον Καντιμοίρη στο τετ α τετ έκανε με πλασέ το 0-1. Η Βέροια αν και προσπάθησε δεν μπόρεσε να φθάσει στην ισοφάριση ακόμη και στο 44΄ αφού αστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

Κι όσο για το δεύτερο ημίχρονο η Βέροια ήταν καλύτερη και κατάφερε να φθάσει στην ανατροπή. Πριν το γκολ της ισοφάρισης πάντως είχε δύο ευκαιρίες. Στο 55΄ με το δυνατό σουτ του Μπεν όπου ο Φερνάντες μπλόκαρε και στο 65΄ με το σουτ του Παυλίδη όπου η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο 78΄ όμως ο Καλτσάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1, για να έρθει το 2-1 στο με τον Μάνο που επωφελήθηκε την αναταραχή στην άμυνα του Πανθρακικού.

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλον, Βερτζος, Καταλά (46΄ Καλί), Αμαραντίδης, Μπατιόν (46΄ Σέντρικ), Βάσκες (46΄ Βεργώνης), Μπεν, Ντουμίτρου (46΄ Εσπάρθα /69΄ λ.τ. Μπαργκάν), Χασελμπαϊνκ (46΄ Καλτσάς), Κάμπορα (46΄ Παυλίδης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μάντζιος): Φερνάντες, Παπαγεωργίου (77΄ Σδράβος), Σερφά, Εμπό, Λαδάκης (46΄ Μεχία), Τριανταφυλλάκος (46΄ Γκιγέρμο), Κάσες (46΄ Ντιγκινί), Τζάνης (61΄ Σαμπάτ, 85΄ Φραγκούλης), Χασομέρης (46΄ Μπαϊκαρά), Τσουμάνης (71΄ Χρήστου), Αράμπα (46΄ Ιγκόρ).

Πηγή φωτογραφίας: kerkidasport.gr

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ