STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βέροια-Παναιτωλικός 0-0

Βέροια-Παναιτωλικός 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας μεταξύ της Βέροιας και του Παναιτωλικού. Δοκάρι η Βέροια με τον Καλτσά.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας μεταξύ της Βέροιας και του Παναιτωλικού, το οποίο ήταν και μια πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Οι προπονητές των δύο ομάδων χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή τους και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την πρεμιέρα της επόμενης εβδομάδας.

Η Βέροια ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο είχε ευκαιρίες για γκολ, αλλά ο Ράφαελ όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών και κράτησε ανέπαφη την εστία του Παναιτωλικού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός ανέβασε την απόδοσή του πίεσε την Βέροια, αλλά η "βασίλισσα του βορρά" ήταν αυτή που είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο 79' με την μπάλα από το σουτ του Καλτσά να σταματά στο δοκάρι.

Βέροια: Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος (67' Γεωργιάδης), Αμαραντίδης, Ορέστες (56' Μπάρμπας), Σεντεμέντες (82' Τζημογιάννης), Οστοϊτς, Τραπ (81' Βεργώνης), Καλτσάς (84' Ναμπουχάνε), Παυλίδης (77' Γκιγέρμο), Μπαργκάν (63' Σεγούντο Ρίος), Μρντάκοβιτς (77' Μάνος).

Παναιτωλικός: Ραφαελ, Γκαλο (68' Πασάς), Καλί (58' Δάρλας), Κούσας (81' Σμίλτος), Μελισσάς (46' Γκόλιας), Καλογέρης (46' Καμαρά), Θεοδωρίδης (46' Ιωάννου), Μουμίν (67' Παπουτσογιαννόπουλος), Μπελόν, Μύγας (46' Μπακάκης), Μπόγιοβιτς.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ