STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βέροια-ΟΦΗ 0-0

Βέροια-ΟΦΗ 0-0
INTIME SPORTS

Βέροια και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Ικανοποιημένες με τον βαθμό οι δύο ομάδες που έφτασαν στους 27 στην προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού

Από έναν βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή στην Super League πήραν Βέροια και ΟΦΗ οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι ήταν γρήγορο με την Βέροια να είναι καλύτερη στο πρώτο και τον ΟΦΗ να ανεβάζει την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος και με τον βαθμό να φτάνουν στους 27 στην βαθμολογία.

Δείτε την Κυριακή στις 21:45, την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις από το Φάληρο και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 25η αγωνιστική της Superleague.

Η Βέροι είχε την απόλυτη κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο (70%), είχε ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε γκολ. Από την άλλη ο ΟΦΗ έπαιξε το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και είχε μια πολύ καλή ευκαιρία στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου για να πετύχει γκολ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το δεύτεροι ημίχρονο ήταν καλύτερο καθώς ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοσή του. Η Βέροια είχε και πάλι μια ευκαιρία στο τέλος με τον Ολαιτάν, αλλά η μεγαλύτερη ανήκε στον ΟΦΗ με τον Κουτσιανικούλη να χάνει το τετ α τετ στις καθυστερήσεις.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Διαιτητής/Βοηθοί: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)/Δημητριάδης (Μακεδονίας), Θανασακούδης (Μακεδονίας)

Βέροια (Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Καλογέρης, Μορένο, Ολαϊτάν, Γεωργέας (80' Ρεάνο), Καλτσάς (68' Μοκάκε), Κόστλι.

ΟΦΗ (Πετράκης): Γουναρίδης, Βερόν (62' Μακρής), Σαρ, Μπανούσης, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος (77' Ζαχαράκης), Ιωαννίδης, Περογαμβράκης, Σόουζα, Μπούρμπος, Βιτώρος (81' Κουτσιανικούλής).

Κίτρινες κάρτες: Μορένο (52', Βέροια), Κόστλι (72', Βέροια)-Μπανούσης (8', ΟΦΗ), Βιτώρος (40', ΟΦΗ), Σαρ (76', ΟΦΗ), Γουναρίδης (86', ΟΦΗ), Ιωαννίδης (92΄, ΟΦΗ)

Σκόρερ:-

Καλύτερη η Βέροια στο πρώτο

Στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια ήταν καλύτερη είχε τις ευκαιρίες και την κατοχή της μπάλας, ενώ ο ΟΦΗ έπαιξε κυρίως το παιχνίδι των αντεπιθέσεων.

Η πρώτη καλή ευκαιρία για την Βέροια ήταν στο 9' με το σουτ του Καλτσά να φεύγει άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε στο 14' το σουτ του Γεωργιάδη.

Η απάντηση του ΟΦΗ ήταν στο 24', όταν η κεφαλιά του Σαρ έφυγε άουτ, ενώ στο 35' η Βέροια απείλησε με τον Μορένο, αλλά από το σουτ του ο Γουναρίδης μπλόκαρε την μπάλα.

Η Βέροια είχε μια ακόμη κεφαλιά του Ορέστες στο 38' που έφυγε άουτ, ενώ στο 45' η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν για τον ΟΦΗ.

Ο Παπάζογλου πέρασε από δεξιά τον Λόπεζ, γύρισε την μπάλα στον Μπανούση, ο οποίος πλάσαρε με τον Μπάρμπα να διώχνει την τελευταία στιγμή.

Ανέβασε την απόδοσή του ο ΟΦΗ

Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για τον ΟΦΗ στο 46' με το σουτ του Παπάζογλου να φεύγει άουτ. Λίγο αργότερα (55') ο Περογαμβράκης ήταν αυτός που δοκίμασε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει στον Γεωργιάδη και να απομακρύνεται.

Η απάντηση της Βέροιας, ήρθε στο 58', όταν από το σουτ του Μορένο ο Γουναρίδης έδιωξε δύσκολα την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 64' πάλι ο Γουναρίδης είπε "όχι" στην κεφαλιά του Καλογέρη μπλοκάροντας την μπάλα και κρατώντας ανέπαφη την εστία του ΟΦΗ.

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη με την Βέροια να έχει μια ευκαιρία στο τέλος, όταν ο Ολαϊτάν βγήκε απέναντι στον Γουναρίδη με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να διώχνει σε κόρνερ.

Στις καθυστερήσεις ο ΟΦΗ έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει το ματς όταν ο Κουτσιανικούλης μόνος απέναντι στον Λόπεζ έστειλε την μπάλα πάνω του και έτσι το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα (0-0).

MVP της αναμέτρησης

Ο Στέφανος Γουναρίδης είναι από τους πρωταγωνιστές. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε "παρών" και κράτησε ανέπαφη την εστία της ομάδας του.

Η απογοήτευση του αγώνα

Ο άτυχος του αγώνα είναι σίγουρα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ στις καθυστερήσεις έχασε μια τεράστια ευκαιρία για να δώσει στην ομάδα του το "τρίποντο".

Στατιστικά Αγώνα

0 Γκολ 0
0 Ασίστ 0
14 Τελικές Προσπάθειες 5
5 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
4 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 1
5 Κεφαλιές 1
3 Αποκρούσεις 6
4 Επεμβάσεις 21
21 Κλεψίματα 24
7 Φάουλ 21
1 Οφσάιντ 1
10 Κόρνερ 1
43 Λάθη 39
16/38 Γεμίσματα 4/7
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ