ΒΕΡΟΙΑ

Καλαϊτζίδης: "Ο αγώνας συνεχίζεται"

Καλαϊτζίδης: "Ο αγώνας συνεχίζεται"
INTIME SPORTS

Η Βέροια θέλει ακόμη δύο νίκες ακόμη για να παραμείνει στην Super League σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας Δημήτρη Καλαϊτζίδη

Η Βέροια θέλει ακόμη δύο νίκες ακόμη για να παραμείνει στην Super League σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στην συνέντευξη Τύπου:

" Μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, εκτιμήσαμε ότι στα παιχνίδια με Ξάνθη, Άρη και ΟΦΗ, έπρεπε να πάρουμε 5-6 βαθμούς. Ευτυχήσαμε στα δυο πρώτα παιχνίδια, να πάρουμε έξι βαθμούς, και σήμερα είχαμε την χρυσή ευκαιρία να κερδίσουμε και να πλησιάσουμε τον στόχο μας. Πιστεύω ότι θα χρειαστούμε άλλες δυο νίκες.

Στο σημερινό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που βγάζει γρήγορες αντεπιθέσεις κινδυνεύσαμε μόνο μια – δυο φορές. Επιθετικά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου νωρίς γιατί μετά ο αντίπαλος οργανώνεται.

Ο αγώνας συνεχίζεται. Η προσπάθειά μας, γίνεται στον χειρότερο αγωνιστικό χώρο της λίγκας. Αντιμετωπίζουμε και άλλα προβλήματα, όπως για παράδειγμα το ότι δεν έχουμε ζεστό νερό να κάνουν μπάνιο οι παίκτες".

Σε ερώτηση γιατί έβγαλε τον Καλτσά και αν είναι ευχαριστημένος από την απόδοση του Μοκάκε απάντησε: " Ο Μοκάκε μπήκε στην θέση του Καλτσά για να έρθει πιο πίσω ο Ολαϊτάν και να του δίνεται η ευκαιρία να χτυπά κατά μέτωπο την αντίπαλη άμυνα. Από την απόδοση του Μοκάκε δεν έμεινα ευχαριστημένος".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ