STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βέροια-Νίκη Βόλου 2-0

Βέροια-Νίκη Βόλου 2-0
INTIME SPORTS

Η Βέροια διατήρησε απόρθητη την έδρας της για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι επικρατώντας και της Νίκης Βόλου με 2-0 και παρέμεινε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος μειώνοντας μάλιστα στον ένα βαθμό την απόσταση από τον Αστέρα Τρίπολης.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Βέροια επικράτησε της Νίκης Βόλου με 2-0 στην πρωτεύουσα της Ημαθίας πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ένα πιο ευρύ σκορ αν ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι που έχουν ένα σωρό προβλήματα προσπάθησαν για κάτι καλό και έγιναν απειλητικοί σε δυο τρεις περιπτώσεις χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Η Βέροια πέτυχε την έκτη της νίκη σε επτά εντός έδρας ματς ενώ έχει και μια ισοπαλία και κράτησε απόρθητο το "κάστρο" της ενώ από αυτή τη νίκη είχε και βαθμολογικά οφέλη. Συγκεκριμένα παρέμεινε στην 5η θέση και μείωσε στον πόντο την διαφορά από τον Αστέρα Τρίπολης.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν ουραγοί και το μέλλον είναι εξαιρετικά δυσοίωνο και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες εντός και εκτός γηπέδου.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Δημοτικό Στάδιο Βέροιας"

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς

Βοηθοί: Νικόλαος Γεωργαράκος, Νικόλαος Καραϊσαρίδης

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης, Μπράβο, Βεργώνης, Βάθκεθ (87' Άρτσε), Καλτσάς, Μπεν, Μπαργκάν (81' Ντουμίτρου), Κάμπορα (68' Βούκιτς).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Τζαναβάρας): Δήμιζας, Μαρινάκης, Ίβενς, Αργύρης, Τσουκάνης (65' Τσουκάνης), Μαχλέλης (81' Τζιώρας), Καρασαλίδης, Μουζακίτης, Μάρτινς, Αναστασόπουλος (87' Γιαννιτσάνης), Σκούρτης.

Γκολ: 38' Κάμπορα, 84' Καλτσάς

Κάρτες: 75' Καρασαλίδης

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης

Σωστό ποδόσφαιρο από την Βέροια

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 8' είχαμε μια φάση διαρκείας στην άμυνα της Νίκης Βόλου η οποία ξεκίνησε από εκτέλεση πλαγίου, αλλά οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων αντέδρασαν αποτελεσματικά σε τρεις διαδοχικές περιπτώσεις.

Η ομάδα του Βόλου απείλησε και αυτή με την σειρά της στο 13' όταν σε εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Αργύρης έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι του Καντιμοίρη

Βέροια-Νίκη Βόλου 2-0
INTIME SPORTS

Η Βέροια απείλησε και πάλι στο 17' με το άστοχο σουτ του Βεργώνη ενώ στο 23' οι φιλοξενούμενοι είχαν και αυτοί μια καλή στιγμή με τον Μουζακίτη να σουτάρει έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καντιμοίρη.

Η ομάδα της Ημαθίας ήταν αυτή που είχε την υπεροχή του αγώνα και προσπαθούσε με στρωτό ποδόσφαιρο να βρει ένα γκολ ενώ οι παίκτες της Νίκης Βόλου έκαναν ότι μπορούσαν με όπλο τις αντεπιθέσεις.

Το γκολ που έψαχνε η Βέροια για να μπει σε θέση οδηγού ήρθε στο 38' όταν ο Μπαργκάν έκανε πολύ ωραία ενέργεια από τα αριστερά, γύρισε και την μπάλα η οποία έφυγε από τους αμυντικούς της Νίκης Βόλου και ο Κάμπορα με ψύχραιμο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Βέροια-Νίκη Βόλου 2-0
INTIME SPORTS

Η Νίκη Βόλου προσπάθησε πριν τη λήξη του ημιχρόνου να φτάσει στην ισοφάριση και είχε μια ακόμα καλή στιγμή και πάλι με τον Μουζακίτη. Ήταν το 43' όταν ο εξτρέμ της ομάδας του Βόλου βγήκε από τα αριστερά στην επίθεση μπήκε στην περιοχή, αλλά ο Καντιμοίρης κατάφερε να βγει σωστά και να αποκρούσει το πλασέ του, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Μπήκαν πιο δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο

Όπως και στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στο δεύτερο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 66' ο Μπαργκάν εκτέλεσε το φάουλ το οποίο μπλόκαρε ο γκολκίπερ της Νίκης. Τρία λεπτά αργότερα ο Καλτσάς είχε ένα σουτ το οποίο έφυγε έξω.

Στο 76' η Βέροια είχε μια ακόμα καλή στιγμή για το 2-0 όταν σε γύρισμα του Καλτσά από τα δεξιά ο Αργύρης πρόλαβε τον Μπεν και έδιωξε σε κόρνερ.

Η μοναδική απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 83' με την άστοχη κεφαλιά του Σκούρτη.

Οι γηπεδούχοι "καθάρισαν" το παιχνίδι στο 84' σε μια πολύ ωραία αντεπίθεση. Ο Μπεν βγήκε γρήγορα μπροστά από τα αριστερά ξεκινώντας πίσω από το κέντρο, την κατάλληλη στιγμή έκανε την παράλληλη πάσα και ο Καλτσάς με πλασέ σε άδειο τέρμα έκανε το 2-0 για την Βέροια.

Οι παίκτες του Γκρανέρο είχαν δυο ακόμα καλές στιγμές στο 89' και στις καθυστερήσεις με τους Καλτσά και Βούκιτς αλλά και τις δυο φορές ο Δήμιζας είπε όχι.

Η φάση του αγώνα

Η χαμένη ευκαιρία του Μουζακίτη. Στο 43' της αναμέτρησης ο άσος της Νίκης Βόλου θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει και να δώσει ελπίδες στην ομάδα του για κάτι καλύτερο βαθμολογικά από το ματς με την Βέροια. Σε ένα καίριο σημείο. Δεν τα κατάφερε και οι φιλοξενούμενοι πήγαν με το εις βάρος τους 1-0 στα αποδυτήρια.

Ο διαιτητής

Ο Ανδρέας Παππάς. Κανένα πρόβλημα για τον ρέφερι του αγώνα που ήταν κοντά σε όλες τις φάσεις. Υπάρχουν όμως δυο οριακά οφσάιντ που κόπηκαν από τους βοηθούς, ένα για κάθε ομάδα, τα οποία θα μπορούσαν να αλλάξουν την ροή του αγώνα.

Βέροια-Νίκη Βόλου 2-0
INTIME SPORTS

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Καλτσάς. Ο επιθετικός της Βέροιας ήταν αρκετά δραστήριος σε όλη την διάρκεια του αγώνα και φυσικά πέτυχε και το δεύτερο γκολ για την ομάδα του. Βρέθηκε σε θέσεις βολής πολλές φορές όμως πριν το 84' της αναμέτρησης και είχε πολύ καλή παρουσία.

Μας άρεσε

Η εικόνα της Βέροιας. Οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι έχουν τις δυνατότητες και τον χαρακτήρα να παίρνουν τέτοια παιχνίδια. Παιχνίδια που θα τους διατηρήσουν στην κορυφή και δεν αποκλείεται αν συνεχίσουν έτσι να τερματίσουν στην ψηλότερη θέση της ιστορίας τους και γιατί όχι και στην πρώτη πεντάδα όπου και βρίσκονται αυτή τη στιγμή.

Δεν μας άρεσε

Η αμυντική εικόνα της Νίκης Βόλου. Πολλά τα κενά στα μετόπισθεν της ομάδας του Βόλου με το πρώτο γκολ να είναι ουσιαστικά δώρο καθώς η σέντρα του Μπαργκάν δεν είναι και η καλύτερη δυνατή αλλά τα στόπερ της Νίκης αδρανούν και εύκολα ο Κάμπορα κάνει το 1-0. Γενικότερα η Νίκη Βόλου έχει πολλά κενά στα μετόπισθεν.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ