STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βέροια - Καλλονή 1-1

Βέροια - Καλλονή 1-1
Βέροια - Καλλονή INTIME SPORTS

Η αναμέτρηση στην Ημαθία ανάμεσα στη Βέροια και στην Καλλονή ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1). Οι γηπεδούχοι, που είχαν δύο δοκάρια, άνοιξαν το σκορ με τον Καλτσά (8'), αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Χουάνμα (16').

Όγδοο σερί παιχνίδι κατά το οποίο η Καλλονή αγνοεί τη νίκη. Τουλάχιστον πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Βέροιας, η οποία για τρίτο διαδοχικό ματς έμεινε μακριά από το τρίποντο. Η ''Βασίλισσα του Βορρά'' πίεσε πολύ τους νησιώτες όσο περνούσε η ώρα, αλλά κατέστη ανέφικτο να σκοράρουν για δεύτερη φορά.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ματζουράκη μπορούν να αισθάνονται ικανοποιημένοι που τη... γλίτωσαν, καθώς στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κλείστηκαν στα καρέ τους, αλλά άντεξαν στην πίεση. Προσπάθησαν κάποιες στιγμές να βγουν στην αντεπίθεση, αλλά οι ''κυανέρυθροι'' τους ανέκοψαν.

Η Καλλονή λοιπόν, παρά τις σημαντικές απουσίες των Μανούσου και Λεοζίνιο, τσίμπησε τον βαθμό και επιστρέφει στη βάση της ξέροντας ότι έκανε καλή προσπάθεια.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτ. Στάδιο Βέροιας

Διαιτητής: Πρ. Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Γ. Κάλοφογλου (Θεσπρωτίας), Κ. Χαρίσης (Γρεβενών)

ΒΕΡΟΙΑ (Κάρλος Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Βέρτζος, Μπράβο, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Μπατιόν (63' Άρσε), Καλτσάς, Παυλίδης (72' Κάμπορα), Μπαργκάν (81' Γεωργιάδης), Μπεν.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Βαλιός, Γιορέντε, Χωριανόπουλος (82'), Κεϊτά, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Μίνγκας (73' Καμαρά), Χουάνμα (84' Μπαρέρα).

Γκολ: Καλτσάς (8') - Χουάνμα (16')

Κάρτες: Μπατιόν (18'), Βέρτζος (90') - Καλτσάς (23')

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης

Ανασκόπηση αγώνα

Με τρομερή φάση ξεκίνησε το ματς στην Ημαθία. Από σέντρα του Μπαργκάν στο 6', από την αριστερή πλευρά, η μπάλα έφτασε στον Μπατιόν, ο οποίος σούταρε στην κίνηση μακριά έξω από την περιοχή, αλλά το οριζόντιο δοκάρι έσωσε τον Χογκ. Δύο λεπτά, ωστόσο, η εστία του Μαλτέζου παραβιάστηκε. Ο Κεϊτά, σκόνταψε, έχασε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και δεξιά, ο Μπεν έβγαλε σέντρα ακριβείας από την αριστερή πλευρά και ο αφύλαχτος Καλτσάς με σουτ μέσα από την περιοχή βρήκε δίχτυα. Απάντησε στο 15' η Καλλονή, που βρήκε ανοργάνωτη την άμυνα της Βέροιας. Ο Χουάνμα ξεπέρασε τον Βέρτζο, σούταρε με δύναμη μέσα από την περιοχή, αλλά ο Καντιμοίρης απέκρουσε με το πόδι. Το 1-1 ήρθε ένα λεπτό αργότερα, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Μίνγκα, η μπάλα κατέληξε στον Χουάνμα, ο οποίος μέσα από τη μικρή περιοχή πρόλαβε τον Ραούλ Μπράβο και με κεφαλιά νίκησε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων. Ακολούθησε ένα πολύ μέτριο υπόλοιπο στο πρώτο μέρος, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Παιχνίδι κέντρου, με αργό ρυθμό.

Βέροια - Καλλονή 1-1
Βέροια INTIME SPORTS

Με την εκκίνηση του δεύτερου μισού, ο Καλτσάς της Καλλονής σπατάλησε μια σημαντική ευκαιρία για το 1-2, όταν στο 47' η μπάλα στρώθηκε μπροστά του και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή την έστειλε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Εν συνεχεία σημειώθηκαν δύο πολύ ωραίες φάσεις. από αυτές που χαίρεται να βλέπει κανείς. Η πρώτη στο 64', όταν ο Μπεν με εξαιρετική προσποίηση άφησε πίσω του τον Βαλιό, σούταρε έξω από την περιοχή, με τον Χογκ να εκτινάσσεται και να διώχνει σε κόρνερ. Και στο 67' το κοντινό δυνατό σουτ του Καλτσά, που τράνταξε το αριστερό δοκάρι, με τον Μπαργκάν να παίρνει το ριμπάουντ, αλλά να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο. Όμοια κατάληξη και στο σουτ του Μπεν στο 72', όπως και αυτό του Μαλόν στο 90'+4'.

Η φάση του αγώνα

Θα επιλέξουμε αυτή του 64'. Ο Μπεν με απίθανη προσποίηση άφησε πίσω του τον Βαλιό,''έπιασε'' ένα καταπληκτικό σουτ, όπως εξίσου απίθανη ήταν και η απόκρουση του Χογκ, που εκτοξεύτηκε με το ένα χέρι και έδιωξε σε κόρνερ.

Ο διαιτητής

Σε γενικές γραμμές ο Ζαχαριάδης δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν κάποια παράπονα από τον Μακεδόνα, αλλά επί της ουσίας δεν πήρε κάποια λανθασμένη απόφαση που έκρινε το ματς.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Μοχάμεντ Μπεν. Ο πιο δραστήριος παίκτης της Βέροιας. Έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Καλτσά, είχε την καλύτερη φάση του αγώνα στο 64' και γενικά τον... ένιωσαν για τα καλά οι αμυντικοί της Καλλονής.

Βέροια - Καλλονή 1-1
Καλλονή INTIME SPORTS

Μας άρεσε

Λίγο μετά την απόκρουση του Χογκ στο σουτ του Μπεν, ο άσος από τις Κομόρες πλησίασε τον Μαλτέζο γκολκίπερ και του έδωσε το χέρι. Fair play από τον επιθετικό της Βέροιας, που αναγνώρισε τη σπουδαία επέμβαση του αντιπάλου του.

Δεν μας άρεσε

Τραγικός ο αγωνιστικός χώρος. Ο Κάρλος Γκρανέρο τον χαρακτήρισε ντροπή. Οι ποδοσφαιριστές, πάντως, έκαναν φιλότιμη προσπάθεια και τους αξίζουν μπράβο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ