ΒΕΡΟΙΑ

Γκρανέρο: ''Πώς να δουλέψεις με τόσο κόσμο;''

Γκρανέρο: ''Πώς να δουλέψεις με τόσο κόσμο;''
Βέροια INTIME SPORTS

Ο Κάρλος Γκρανέρο δήλωσε μετά το 1-1 με την Καλλονή ότι η Βέροια έκανε από τα καλύτερα παιχνίδια της. Προαννήγειλε αποχωρήσεις, ενώ αναφέρθηκε σε μεταγραφές και Γεωργιάδη.

Αρχικά ο τεχνικός της Βέροιας ανέφερε: "Δεν έχω να καταλογίσω τίποτα στους παίκτες μου. Είχαν πάθος και ένταση. Από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Οι αντίπαλοί μας με μισή ευκαιρία μας κάνουν γκολ και εμείς πρέπει να κάνουμε πολλές φάσεις για να φτάσουμε στο γκολ. Δικαιούμασταν πολλά παραπάνω. Μέχρι το τέλος είμασαν ριζωμένοι στο αντίπαλο μισό. Κάνουν μεγάλη προσπάθεια οι παίκτες μας να παίξουν σε αυτό το γήπεδο. Βγαίνουν όμως πιο δυνατοί από την ισοπαλία''.

Για τις πολλές γιόμες: " Η φιλοσοφία μου είναι να παίζω καλό ποδόσφαιρο αλλά σε αυτό το γήπεδο δεν γίνεται. Κινδυνεύαμε να κάνουμε λάθος και να βρεθούμε εκτεθειμένοι σε αντεπίθεση. Γι αυτό γεμίζαμε και παλεύαμε στο αντίπαλο μισό του γηπέδου".

Για ενδεχόμενες αποχωρήσεις: " Ο Παναγιωτούδης έφυγε και αυτή την εβδομάδα περιμένουμε κι άλλες αποχωρήσεις. Δεν είναι δυνατόν να δουλεύουμε στις προπονήσεις με τόσο κόσμο. Θα φύγουν αρκετοί παίκτες και θα έρθουν λίγοι ποιοτικοί που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα".

Για τον αποκλεισμό του Ντουμίτρου: '' Ήταν τραυματίας''.

Για την περίπτωση Γεωργιάδη: '' Ζήτησε δυο φορές συγνώμη για την ενέργειά του και θα πάρει νέα ευκαιρία''.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ