STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βέροια-Ατρόμητος 1-1

Βέροια-Ατρόμητος 1-1
INTIME SPORTS

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση της Βέροιας με τον Ατρόμητο με τις δυο ομάδες να έχουν ευκαιρίες εκατέρωθεν για να πάρουν τη νίκη αλλά οι δυο γκολκίπερ είπαν "όχι" στο τέλος του αγώνα.

Απόλυτα δίκαιο μπορεί να χαρακτηριστεί το 1-1 ανάμεσα στην Βέροια και τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Βέροιας το Σάββατο το βράδυ. Οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και μετά τις εκατέρωθεν ήττες τους από ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακό αντίστοιχα αναδείχτηκαν ισόπαλες παίρνοντας από ένα βαθμό και παραμένοντας στην 8η και 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα αντίστοιχα.

Η Βέροια ήταν αυτή που πέτυχε πρώτη γκολ και που είχε και την τελευταία καλή στιγμή στο ματς για να μπορέσει να πάρει τη νίκη αλλά από την πλευρά του και ο Ατρόμητος είχε φάσεις στην διάρκεια του αγώνα και κυρίως στο δεύτερο μέρος με τις οποίες έφτασε στην ισοφάριση ενώ θα μπορούσε να διεκδικήσει και τη νίκη.

Οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν με αλλαγές στην ενδεκάδα τους σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια τους στο πλαίσιο της ξεκούρασης κάποιων ποδοσφαιριστών ενώ ο Ατρόμητος είχε στον πάγκο του τον Γιώργο Κορακάκη που κάθισε αντί του Σα Πίντο ο οποίος παραιτήθηκε.

Το παιχνίδι ήταν κακό στο πρώτο μέρος με ελάχιστες φάσεις πλην του γκολ της Βέροιας ενώ είχε πολύ καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως μετά το 80' όπου χάθηκαν σωρεία ευκαιριών και για τις δυο ομάδες ενώ ήρθε και η ισοφάριση από πλευράς Ατρόμητου.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Δημοτικό Στάδιο Βέροιας"

Διαιτητής: Μιχαήλ Βοσκάκης

Βοηθοί: Μιχαήλ Καρσιώτης, Γεώργιος Σταυρουλάκης

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Χινάρ, Βέρτζος, Μαραγκός, Όστοιτς, Μπράβο, Μπατιόν, Καμπαγιέρο (75' Βεργώνης), Ντουμίτρου (74' Μπεν), Βάσκες (66' Τάτος),Καλτσάς, Κάμπορα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί (54' Δημούτσος), Πίτου Γκαρσία (77' Καράσκο), Ούμπιδες, Μαρσελίνιο (54' Μπρίτο), Καραμάνος, Ναπολεόνι.

Γκολ: 27' Ντουμίτρου/89' Μπρίτο

Κίτρινες: 45' Καλτσάς, 58' Βάσκες, 72' Μπατιόν/30' Αγκουαζί, 90' Κατσουράνης

Κόκκινες:

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης

Δώρο Γκορμπούνοφ το 1-0

Το παιχνίδι στο πρώτο του τέταρτο ήταν αρκετά κακό και χωρίς καμία απολύτως φάση από τις δυο ομάδες. Η Βέροια ήταν αυτή που απείλησε πρώτη και συγκεκριμένα στο 18' όταν ο Ντουμίτρου βγήκε στην κόντρα από τα δεξιά και έκανε με τη μια το σουτ με την μπάλα όμως να φεύγει αρκετά πάνω από την εστία του Γκορμπούνοφ.

Στην δεύτερη ευκαιρία της η Βέροια κατάφερε να ανοίξει το σκορ από ένα τραγικό λάθος του γκολκίπερ του Ατρόμητου. Ο Καλτσάς από τα αριστερά έκανε το φάουλ με τον Γκορμπούνοφ να κάνει λανθασμένη εκτίμηση στην έξοδο του και να χάνει την μπάλα. Αυτή έφτασε στον Ντουμίτρου ο οποίος έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Βέροια-Ατρόμητος 1-1
Βέροια πανηγυρική INTIME SPORTS

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν υπήρξε κάποια άλλη καλή στιγμή καθώς τα σουτ του Μαρσελίνιου στο 34' και στο 40' ήταν άστοχα.

Καλύτερο το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο σε ρυθμό και με περισσότερες φάσεις και από τις δυο ομάδες που έπαιξαν καλύτερο ποδόσφαιρο. Ο Ατρόμητος έψαξε την ισοφάριση με τον Κορακάκη να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του ενώ και η Βέροια από την πλευρά της προσπάθησε να βάλει ένα ακόμα γκολ για να "κλειδώσει" το ματς χωρίς να τα καταφέρει όμως.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο άνηκε στους γηπεδούχους με τον Κάμπορα στο 49' ύστερα από κόρνερ να πιάνει ένα όμορφο γυριστό σουτ αλλά τον Γκορμπούνοφ να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με την καλύτερη τους δάση στο ματς. Σε μια βαθιά μπαλιά του Κούρου ο Ναπολεόνι βγήκε από τα δεξιά αλλά έκανε κακό κοντρόλ με αποτέλεσμα ο Χινάρ να βγει για να διώξει την μπάλα, ο Ιταλός τον πίεσε και του την έκλεψε και την γύρισε στον επερχόμενο Ούμπιδες. Ο άσος του Ατρόμητου έκανε το πλασέ αλλά ο Χινάρ έπεσε στην δεξιά του γωνία και διόρθωσε το λάθος του.

Στο 53' η Βέροια απείλησε και πάλι με τον Καλτσά να κάνει το γύρισμα αλλά κανείς παίκτες των γηπεδούχων δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας. Τρία λεπτά αργότερα ο Δημούτσος που είχε περάσει ως αλλαγή από το ύψος του πέναλτι έπιασε το σουτ με τον Χινάρ να αποκρούει και πάλι.

Ματσάρα στα τελευταία δέκα λεπτά

Η επόμενη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 81' και πάλι για την Βέροια. Ο Μπεν που είχε μπει αλλαγή έκανε την όμορφη προσπάθεια από τα αριστερά και το γύρισμα με τον Κάμπορα να μην προλαβαίνει την μπάλα με την προβολή του. Τρία λεπτά αργότερα ο Γκορμπούνοφ είπε "όχι" στο σουτ του Καλτσά.

Ο Ατρόμητος βγήκε όλος στην επίθεση στα τελευταία λεπτά και στο 85' η κεφαλιά του Καράσκο από την σέντρα του Κούρο πέρασε λίγο έξω.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση των 90' όμως ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα στο 89' οι παίκτες του Ατρόμητου άλλαξαν όμορφα την μπάλα με τους Ναπολεόνι, Καραμάνο και Μπρίτο να αλλάζουν με την μία την μπάλα με τελικό αποδέκτη τον Βραζιλάνο ο οποίος μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και έκανε το πλασέ που έφερε την ισοφάριση.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης οι δυο ομάδες είχαν από μια καλή στιγμή από φάουλ, αρχικά για την Βέροια με την κεφαλιά του Μπατίον να την πιάνει ο Γκορμπούνοφ ενώ από πλευράς Ατρόμητου ο Καράσκο από κοντά έστειλε την μπάλα έξω.

Στην τελευταία φάση του αγώνα η Βέροια έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει τη νίκη όταν μετά από σέντρα από τα αριστερά ο Βεργώνης πήρε την κεφαλιά με τον Γκορμπούνοφ να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να απομακρύνει διορθώνοντας το λάθος που είχε κάνει στο γκολ ενώ εν συνεχεία η μπάλα έφτασε στον Καλτσά που από πλάγια σούταρε έξω.

Η φάση του αγώνα

Η χαμένη ευκαιρία της Βέροιας στο 90'. Στην τελευταία φάση του ματς η Βέροια έφτασε κοντά στο 2-1 με την κεφαλιά του Βεργώνη και εν συνεχεία το σουτ του Καλτσά. Στην πρώτη φάση όμως ο Γκορμπούνοφ είπε όχι και στην δεύτερη ο πρώτος σκόρερ της Βέροιας έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του γκολκίπερ του Ατρόμητου.

Ο διαιτητής

Ο Μιχάλη Βοσκάκης. Πολύ καλή η διαιτησία του ρέφερι της αναμέτρησης όπως και των βοηθών του. Ήταν κοντά σε όλες τις φάσεις και πήραν στις περισσότερες από αυτές τις σωστές αποφάσεις.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Γκορμπούνοφ. Μπορεί να φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του αλλά εν συνεχεία ήταν πολύ σταθερός και πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις βοηθώντας τον Ατρόμητο να πάρει τον έναν βαθμό.

Μας άρεσε

Οι αλλαγές του Κορακάκη. Κάθε ποδοσφαιριστής που μπήκε ως αλλαγή από πλευράς Ατρόμητου βοήθησε σε μεγάλο βαθμό ενώ ο Μπρίτο ήταν η "χρυσή" αλλαγή για την ομάδα των φιλοξενούμενων.

Δεν μας άρεσε

Ο Μαρσελίνιο. Κακό παιχνίδι από τον άσο του Ατρόμητου ο οποίος για όσο αγωνίστηκε δεν πρόσφερε ουσιαστικά τίποτα στην ομάδα του και σωστά αντικαταστάθηκε στο δεύτερο μέρος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ