STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τσιρίλο: "Μικρό προβάδισμα η ΑΕΚ"

Τσιρίλο: "Μικρό προβάδισμα η ΑΕΚ"
EUROKINISSI

Ο πρώην αμυντικός των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Για μια μπάλα ζούμε", μιλώντας για το ντέρμπι των "Δικεφάλων" και το ιταλικό ποδόσφαιρο (AUDIO).

Ο πρώην αμυντικός των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Για μια μπάλα ζούμε", με τους Δημήτρη Σαμόλη, Βασίλη Τεμπέλη και Αλέξη Βιρβίλη, μιλώντας για το ντέρμπι των "Δικεφάλων" και το ιταλικό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους αγώνες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: " Έχω όμορφες αναμνήσεις. Ήταν ωραία και σημαντικά παιχνίδια. Άλλωστε, πάντα ήθελα να παίζω στα ντέρμπι".

Για το ποια ομάδα έχει το προβάδισμα στον αγώνα για την 24η αγωνιστική: " Είναι ένα ντέρμπι, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Όλα ξεκινούν από το 50-50. Η ΑΕΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα, διότι παίζει στο σπίτι της και μπροστά στους οπαδούς της".

Για το ποιος παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά: " Και οι δύο ομάδες πήραν καλούς παίκτες τον Ιανουάριο. Από τη δική μου εμπειρία η συλλογική δουλειά θα κάνει τη διαφορά. Το πόσο πολύ θέλει η ομάδα τη νίκη. Και οι δύο έχουν καλούς παίκτες, αλλά το πιο σημαντικό είναι η αλληλοβοήθεια και το μυαλό των παικτών. Έχω παίξει σε πολλά ντέρμπι και στην Ελλάδα και την Ιταλία και από την εμπειρία που έχω αυτά μετρούν περισσότερο από την ποιότητα".

Για το ιταλικό ποδόσφαιρο: " Το επίπεδό του έχει ανέβει ξανά τα τελευταία δύο με τρία χρόνια. Άλλωστε, η Γιουβέντους είναι πλέον μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Επίσης, η Νάπολη, η Ρόμα και Ίντερ έχουν μεγάλα μπάτζετ, επενδύουν και έχουν καλές ομάδες".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ