STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τσιλιανίδης και Γκόλιας στον Sport24 Radio 103.3 Radio

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης του Αστέρα Τρίπολης και ο Νίκος Γκόλιας της ΑΕΛ μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 για τα παιχνίδια των ομάδων τους στην 20ή αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Δύο ακόμη παίκτες της Super League Σουρωτή μίλησαν στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό για την προσπάθεια των ομάδων τους στα παιχνίδια της 20ής αγωνιστικής. Ο λόγος για τους Κοσμά Τσιλιανίδη ( Αστέρας Τρίπολης ) και Νίκο Γκόλια ( ΑΕΛ ) που σχολίασαν στον Sport24 Radio 103.3 όσα είδαμε το Σάββατο (3/2).

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Κοσμάς Τσιλιανίδης (Αστέρας Τρίπολης)

Για το γκολ που πέτυχε στην ισοπαλία 1-1 του Αστέρα Τρίπολης με την Ξάνθη: " Παρά το ότι σκόραρα, δεν μένω εκεί, επειδή το γκολ μου δεν έδωσε στην ομάδα μου τη νίκη. Γι΄αυτό δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος".

Για τoν αγώνα: " Πιστεύω ότι αξίζαμε τους 3 βαθμούς. Ισοφαριστήκαμε πολύ γρήγορα και αυτό μας προκάλεσε νευρικότητα, την οποία αποβάλλαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Γίναμε πιο απειλητικοί, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και δυστυχώς μείναμε στην ισοπαλία. Είναι δύσκολο για εμάς όταν οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας έχουν πιάσει καλή απόδοση. Παρόλ΄αυτά δεν μένουμε στο τι κάνουν οι άλλοι, αλλά κοιτάμε την δική μας απόδοση. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει ένα καλύτερο παιχνίδι".

Για τη συνέχεια: " Όλα είναι αμφίρροπα. Θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους μια θέση στην πρώτη πεντάδα. Είμαστε καλά, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε λίγο ακόμη. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας και πιστεύω ότι θα είμαστε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη".

Νίκος Γκόλιας (ΑΕΛ)

Για την ισοπαλία της ΑΕΛ 0-0 με τον Πανιώνιο: " Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Φτάσαμε πολλές φορές στην επίτευξη ενός τέρματος; αλλά η τελική πάσα ήταν αυτή που μας στέρησε τους 3 βαθμούς, Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου για το πάθος και τη συγκέντρωση που έδειξαν σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη, μιας και αυτή η διοργάνωση είναι ένας από τους στόχους μας και θέλουμε να πάμε όσιο πιο μακριά γίνεται".

Για το δύσκολο πρόγραμμα της ΑΕΛ: " Ξέραμε από την αρχή του πρωταθλήματος ότι θα έχουμε ένα δύσκολο ξεκίνημα το οποίο επαναλαμβάνεται στον δεύτερο γύρο. Η ομάδα παρατάσσεται σε κάθε αγώνα για να πάρει τους 3 βαθμούς και αν δεν μπορέσει να το κάνει αυτό, προσπαθεί να μην χάσει. Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλή".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ