STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τσίκινης στο Sport24.gr: "Κόκκινη κάρτα στον Πατίτο"

Τσίκινης στο Sport24.gr: "Κόκκινη κάρτα στον Πατίτο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής Τσίκινης σχολίασε την διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στο Sport24.gr. Τα λάθη του, ο πειθαρχικός έλεγχος, η διαχείριση του αγώνα, το ταμείο της διαιτησίας στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός απέναντι στην ΑΕΚ και νίκησε δίκαια με 3-0 στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 6η αγωνιστική της Super League. Το Sport24.gr απευθύνθηκε στον Ηρακλή Τσίκινη για να του ζητήσει την γνώμη του για τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι και το σχόλιό του για το πώς τα πήγε ο Τάσος Σιδηρόπουλος και οι βοηθοί του.

Η αλήθεια είναι πως η εμφάνιση των Πειραιωτών ήταν εμφατική και δεν μένουν πολλά περιθώρια για να γίνει η οποιαδήποτε κουβέντα για την διαιτησία, παρ' όλα αυτά υπήρξαν λίγες φάσεις προς συζήτηση στην αναμέτρηση του Φαλήρου.

"Ήταν καλή η διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου. Ήταν σωστές οι κάρτες που έβγαλε, αλλά θα μπορούσε να δείξει και κάποιες ακόμα. Πρώτα αυτή στον Μιλιβόγεβιτς στο 3' για δυνατό μαρκάρισμα, αλλά δεν ήθελε τόσο νωρίς στον αγώνα να δώσει κίτρινη κάρτα και άλλη μια στον Πατίτο λίγο αργότερα.

Ήθελε να το διαχειριστεί το ματς, έπραξε σωστά και δικαιώθηκε από την εξέλιξη του αγώνα. Έγινε ένα λάθος του βοηθού στο 18' για οφσάιντ που δεν δόθηκε στον Πατίτο. Η συνεργασία του Σιδηρόπουλου με τους βοηθούς του ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος", ανέφερε αρχικά ο Ηρακλής Τσίκινης για τις φάσεις του πρώτου μέρους και συνέχισε για το δεύτερο 45λεπτο:

"Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σωστά όλα τα οφσάιντ που υποδείχτηκαν από τον δεύτερο βοηθό, ενώ την φάση με τον Πατίτο και τον Φιγκέιρας δεν την έχει δει ο διαιτητής, την έχει χάσει. Έπρεπε να πάρει κόκκινη κάρτα ο Πατίτο για το εκτός φάσης χτύπημα στον αντίπαλό του στο πρόσωπο.

Θα έπρεπε βέβαια να πάρει βοήθεια τόσο από τον 4ο διαιτητή όσο και από τους βοηθούς του. Είναι μέρος της δουλειάς τους αυτή. Πάντως, γενικά πέρασε απαρατήρητος ο διαιτητής και είναι στα θετικά του ότι δεν ασχολείται κάποιος με την διαιτησία μετά το τέλος του αγώνα. Βοήθησε βέβαια και η εξέλιξη του αγώνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καλώς τα παιδιά και Ολυμπιακός - ΑΕΚ 3-0
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ