STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το χρονικό του ντέρμπι

Το χρονικό του ντέρμπι
Βικελίδης

Παραλειπόμενα και videos μέσα από το "Κλ. Βικελίδης" και το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ όπου βρέθηκε το Sport24.gr

Από πολύ νωρίς ο κόσμος του Άρη, βρέθηκε στο "Κλ. Βικελίδης", για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του για να φτάσει στη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι "κίτρινοι" οπαδοί, οι οποίοι ετοίμασαν πολλές εκπλήξεις, έκαναν κάποιες "πρόβες" πριν την έναρξη του αγώνα, όμως, το τελικό 2-2 σίγουρα τους άφησε μία πικρία.

Όταν οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο ζέσταμα, οι αποδοκιμασίες κατά την είσοδο της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ, ήταν πολύ έντονες, ενώ αντίθετα όταν η ενδεκάδα του Άρη "πάτησε" στο γήπεδο, οι οπαδοί των "κιτρίνων" την αποθέωσαν.

Στη συνέχεια και ενώ το ζέσταμα βρισκόταν σε εξέλιξη, οι "κίτρινοι" οπαδοί σήκωσαν τα χέρια ψηλά για το καθιερωμένο Άρης, το γήπεδο δονήθηκε, δείχνοντας το χαρακτήρα του ντέρμπι.

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσαν μπροστά στη Θύρα 3, στεφάνι εις μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού ποδοσφαιριστή του Άρη, Άγγελου Τσιπούρα. Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ δίδαξε ύφος με τη συγκεκριμένη κίνηση, η οποία αναγνωρίστηκε από τον κόσμο του Άρη.

Το εκπληκτικό κορεό που ετοίμασε ο ΣΦ Άρη Εύοσμου, κόσμισε τη Θύρα 2 και έδωσε μια διαφορετική νότα στο παιχνίδι. Οι οπαδοί του Άρη στη Θύρα 3 δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των δύο ομάδων. Οι οπαδοί των "κιτρίνων" που βρίσκονταν στη συγκεκριμένη Θύρα χάθηκαν μέσα στα κανογονά, όπως το ίδιο έγινε και στη Θύρα 1.

Οι οπαδοί του Άρη, πραγματικά από το πρώτο λεπτό ήταν... ασταμάτητοι, προσπαθώντας να δώσουν σημαντική βοήθεια στην ομάδα τους για να φτάσει στη νίκη. Ο Αθανασιάδης, όμως, στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των κιτρίνων", μετά από διαδοχικά λάθη των Γιαννίτση, Πουλίδο και Βελλίδη "παγώνοντας" το "κλ. Βικελίδης".Στο 5' ο Νταβίντ Αγκάνθο, όμως, σήκωσε κι πάλι τους οπαδούς του Άρη, από τα καθίσματα τους, καθώς ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1.

Στο 25' το "Κλ. Βικελίδης" σίγασε για δεύτερη φορά, όταν ο Λάζαρ έβγαλε μπαλιά στον Καμαρά, οποίος στο ντεμπούτο του με σουτ στην κίνηση, νίκησε τον Βελλίδη, κάνοντας το 1-2.Ο κόσμος του Άρη, παρά το εις βάρος τους σκορ, δε σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν, με μοναδικό στόχο, πάντα σε κόσμια πλαίσια, να βοηθήσουν την ομάδα τους. Στο 64' ο Βοσκάκης άκουσε κάποια γαλλικά από τους ποδοσφαιριστές, τους ανθρώπους και τους οπαδούς του Άρη για μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Κάτσε.

Στο 70' η νύχτα έγινε... μέρα στο "Κλ. Βικελίδης" από τα βεγγαλικά των οπαδών του Άρη, μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αγκάνθο που έφερε το ματς στο 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ