STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τιμωρία και για του χρόνου για τον ΠΑΟ

Τιμωρία και για του χρόνου για τον ΠΑΟ
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός για την οριστική διακοπή του αγώνα εκτός από την φετινή σεζόν θα τιμωρηθεί και με αφαίρεση βαθμών από τη νέα. Διαβάστε τι αναφέρει ο ΚΑΠ

Δεν έφτανε στον Παναθηναϊκό η ήττα από τον Ολυμπιακό έστω και στα χαρτιά με 0-3 (0-1 ο αγώνας μέχρι το 83'), θα έχει και αφαίρεση βαθμών όχι μόνο από το τρέχον πρωτάθλημα, αλλά και από το επόμενο!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΚΑΠ, ο Παναθηναϊκός που είναι υπαίτιος της οριστικής διακοπής του αγώνα του ΟΑΚΑ πριν την λήξη του, χάνει το ματς στα χαρτιά με 0-3, τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο με ποινή αφαίρεσης τριών (-3) βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και με αφαίρεση δύο βαθμών (-2) από το επόμενο!

Συγκεκριμένα το άρθρο 21 του ΚΑΠ, παράγραφος 3 (β) αναφέρει: Αγώνας που δεν τελέστηκε ή που δεν έληξε με υπαιτιότητα της μιας ή και των δύο ομάδων, προσμετράται για την έκτιση ποινών μόνον της ανυπαίτιας ομάδας και τιμωρείται ως εξής:" Με αφαίρεση τριών (3) βαθμών καθώς και επίσης και την αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα από την υπαίτια ομάδα (ή ομάδες), αν ο αγώνας διακοπεί πριν από την κανονική λήξη του, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 3 παρ. 5 του Πειθαρχικού Κώδικα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ