STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Την Παρασκευή ο νέος πρόεδρος

Την Παρασκευή ο νέος πρόεδρος

Την προσεχή Παρασκευή (27/7) θα πραγματοποιηθεί το Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, όπου θα γίνει και η εκλογή του νέου προέδρου. Διαβάστε την ανακοίνωση. Υποψήφιος για πρόεδρος ο Γιάννης Μώραλης

Την προσεχή Παρασκευή και όχι την Τετάρτη, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής το Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League.

Σε αυτήν θα γίνει η εκλογή του νέου προέδρου, θα επικυρωθεί η βαθμολογία από τις θέσεις 12 μέχρι 16, ενώ θα μπουν στη κεντρική διαχείριση και οι νέες ομάδες Πανθρακικός, Βέροια και Πλατανιάς.

Όσον αφορά τον πρόεδρο και τον αναπληρωτή πρόεδρο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως για την θέση του προέδρου της διοργανώτριας αρχής φαβορί είναι ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Γιάννης Μώραλης και για την θέση του αναπληρωτή προέδρου ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Στράτος Σωπήλης. Κάτι στο οποίο συναινούν και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

" Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 27/07/2012 στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο και στη 13.00 Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης του Δ.Σ. έχουν ως ακολούθως:

1. Τελική Επικύρωση βαθμολογίας Πρωταθλήματος "Super League - ΟΠΑΠ 2011 - 2012" (θέσεις 12 -16).

2. Βεβαίωση περί συμμετοχής των ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, ΒΕΡΟΙΑ και ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ στην Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων.

3. Εκλογή Προέδρου & Αναπληρωτή Προέδρου Δ.Σ.

4. Διαπραγματεύσεις με Όμιλο Forthnet.

5. Ενημέρωση περί των συνομιλιών με το Υπουργείο Οικονομικών και άλλους θεσμικούς φορείς, σε σχέση με οικονομικά ζητήματα των Π.Α.Ε.

6. Διάφορα.

Τα θέματα Ημερησίας Διάταξης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης (13.00) έχουν ως εξής:

1. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ 2012 - 2013.

2. Διάφορα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ