Τη Δευτέρα το ΔΣ της Super League, μετά η απόφαση του Βασιλειάδη

Τη Δευτέρα το ΔΣ της Super League, μετά η απόφαση του Βασιλειάδη

Τη Δευτέρα (26/03) θα πραγματοποιηθεί το έκτακτο ΔΣ της Super League, όπου θα συζητηθούν οι εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ στη συνέχεια θα γίνει γνωστή κι η απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη για την επανέναρξη ή μη του πρωταθλήματος.

Το έκτακτο ΔΣ της Super League, όπου θα συζητηθούν όλες οι εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (26/03) στις 14:00, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Σε περίπτωση που οι 15 απ' τις 16 ΠΑΕ ταχθούν τελικά υπέρ των προτάσεων του Γιώργου Βασιλειάδη, τότε ο υφυπουργός Αθλητισμού θα αποφασίσει την επανέναρξη του πρωταθλήματος, σε συνεννόηση πάντα με τη FIFA.

H ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 26/03/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Συζήτηση επί των προτάσεων του κ. Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος και των οικείων παρατηρήσεων Π.Α.Ε. – μελών του συνεταιρισμού.

2/ Καθορισμός του αγωνιστικού - τηλεοπτικού προγράμματος (ορισμός αγώνων) μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος σε συνέχεια της αναβολής της 25ης αγωνιστικής .

3/ Πρόταση Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.

4/ Διάφορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Με 15-1, πάμε για σέντρα

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Μια μέρα, θα διηγούμαστε αυτήν τη συναυλία των Iron Maiden στα παιδιά μας

Βρεθήκαμε κι εμείς στην Μαλακάσα για το καλύτερο εν Ελλάδι show του ιστορικού συγκροτήματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24