STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα σενάρια των Play off

Τα σενάρια των Play off
INTIME SPORTS

Η πέμπτη αγωνιστική των Play off ολοκληρώθηκε και το Sport24.gr σας παρουσιάζει όλα τα σενάρια για την κατάληψη της πρώτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής ανέτρεψαν τα μέχρι στιγμής δεδομένα και φέρνουν τον Παναθηναϊκό ως φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης, ενώ η ΑΕΚ φαίνεται πως δεν έχει πια βάσιμες ελπίδες.

Μαθηματικά, βέβαια, έχουν όλοι, όμως όπως φαίνεται Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι τα μεγάλα φαβορί για τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

Ας ξεκινήσουμε με τη βαθμολογία μέχρι στιγμής και μετά θα πούμε τα σενάρια, τα οποία ουσιαστικά είναι δυο αν και μαθηματικά είναι περισσότερα.

Έκτη και τελευταία αγωνιστική Τετάρτη 25-5-2011:

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: 20:30

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Βόλου: 20:30

Παναθηναϊκός: 10 (7-5)

ΠΑΟΚ: 9 (6-7)

ΑΕΚ: 8 (6-4)

Ολυμπιακός Βόλου: 6 (4-7)

** Σε παρένθεση τα γκολ υπέρ και κατά

Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα Κριτήρια Κατάταξης είναι κατά σειρά:

1. Οι βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια.

2. Η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Τα σενάρια των Play off...

Ο Παναθηναϊκός για να τερματίσει πρώτος θέλει νίκη δική του και είναι αδιάφορος για τα άλλα αποτελέσματα. Σε περίπτωση ισοπαλίας τα πράγματα είναι δύσκολα, καθώς ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα χάσει βαθμούς από τον Βόλο στην Τούμπα. Η πρόκριση πάντως για το Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται στα ...χέρια του!

Ο ΠΑΟΚ για να βγει πρώτος θέλει νίκη δική του επί του Βόλου και ο Παναθηναϊκός να έρθει ισόπαλος με την ΑΕΚ ή ακόμα και να χάσει από την Ένωση.

Η ΑΕΚ για να βγει πρώτη θέλει νίκη δική της οπωσδήποτε και ήττα ή ισοπαλία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τον Ολυμπιακό Βόλου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ