STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα ματς του Σαββάτου

Τα ματς του Σαββάτου
Λισγάρας Κλέιτον Λουσέρο INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα τρία παιχνίδια που έγιναν το Σάββατο για την 10η αγωνιστική της Superleague.

Τρία παιχνίδια είχαμε το Σάββατο (8/11) για την 10η αγωνιστική. Ο Εργοτέλης δυο φορές πήρε το προβάδισμα στο σκορ, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει την Βέροια στην Κρήτη.

Από εκεί και πέρα ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαίο διπλό στην Κέρκυρα και άρχισε να πλησιάζει στην πρώτη πεντάδα, ενώ η Ξάνθη νίκησε με 2-1 τον ΟΦΗ και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Αναλυτικά...

Εργοτέλης - Βέροια 2-2

Ο Εργοτέλης προηγήθηκε δυο φορές στο σκορ στο Παγκρήτιο απέναντι στην Βέροια, όμως η "βασίλισσα" έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την Κρήτη (2-2 το τελικό σκορ).

Κέρκυρα - Παναιτωλικός 1-2

Την τρίτη διαδοχική επικράτηση στη Σούπερ Λίγκα σημείωσε ο Παναιτωλικός, ο οποίος νίκησε 2-1 την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων. Βιγιαφάνιες (16') και Κάπελ (20') τα γκολ των νικητών, μείωσε με γκολάρα στο 84' ο Γκόμεζ.

Ξάνθη - ΟΦΗ 2-1

Με γκολ του Πετρόπουλου στο 6' ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα στο "Skoda Ξάνθη Arena", αλλά οι γηπεδούχοι με τους Λισγάρα (29') και Κλέιτον (33') έφτασαν στην ανατροπή και το υπέρ τους τελικό 2-1.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ