STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ του Σαββάτου

Τα γκολ του Σαββάτου
Γιάκος INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα ματς του Σαββάτου για το πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Superleague.

Τρία παιχνίδια είχαμε το Σάββατο για την 13η αγωνιστική. Η Βέροια επέστρεψε στις νίκες, αφού κέρδισε με 2-0 τον Πλατανιά και έφτασε τους 21 βαθμούς.

Κέρκυρα και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 με τους Φαίακες να παίρνουν μία μικρή ανάσα. Τέλος στο "Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με 2-2 έχοντας ως αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Βέροια - Πλατανιάς 2-0

Η Βέροια νίκησε 2-0 τον Πλατανιά στην Ημαθία και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Μπαλάφας (9') και Κάμπορα (60') τα γκολ των ''κυανέρυθρων''. Δοκάρια με Μιλούνοβιτς (58') και Γιακουμάκη (78') για τους Χανιώτες.

Κέρκυρα - Ατρόμητος 1-1

Ο Ατρόμητος με τη κεφαλιά του Λαζαρίδη στις καθυστερήσεις, ισοφάρισε εκείνο του Κόντου για την Κέρκυρα στο τελικό 1-1 μεταξύ των δύο ομάδων, για την 13η αγωνιστική της Super League.

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

Ο ΠΑΣ με παλικαρίσια εμφάνιση στο Φάληρο απέσπασε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό, καθώς ο Γιάκος στο 88ο λεπτό έγραψε το τελικό 2-2 στην αναμέτρηση. Απογοήτευση και αποδοκιμασίες στο τέλος από τους φίλους των Πειραιωτών.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ