STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 13ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 13ης αγωνιστικής
INTIME SPORTS

Δείτε όλα τα γκολ της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague. Από το "τρελό" 4-3 στο Βέροια - Λεβαδειακός μέχρι το 3-0 του Ολυμπιακού επί του Εργοτέλη.

Όλα τα γκολ της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, εκτός φυσικά από την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (19:30 NS1 Sport24.gr)

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 3-0

Στο 100ο παιχνίδι του ως γηπεδούχος στη Super League, ο Αστέρας θέλησε να γιορτάσει και το έκανε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς επιβλήθηκε με 3-0 επί του Παναιτωλικού, της δεύτερης καλύτερης άμυνας του πρωταθλήματος μέχρι πριν από αυτή την αγωνιστική.

Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα με τον Ντε Μπλάσις, ο Ζησόπουλος εκμεταλλεύτηκε άστοχη έξοδο του Μπρακάλι για να γράψει το 2-0 στο 25', ενώ με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Καράσκο "καθάρισε" την αναμέτρηση πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ των γηπεδούχων.

Πλατανιάς - Ατρόμητος 1-1

Ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό με τον Τόρες, όμως ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έφερε το ματς στα ίσα στο 37'. Στο 42' ο Γιαννούλης πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα όμως οι γηπεδούχοι δεν το εκμεταλλεύτηκαν.

Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός 1-1

Ο Παναθηναϊκός πέταξε δυο βαθμούς στην Ριζούπολη καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης με τους πράσινους να φεύγουν από το γήπεδο στο δεύτερο μέρος.

Ο Απόλλων πανηγύρισε τον πρώτο του πόντο με τον Σάντσες στον πάγκο και στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδύνεψε καθόλου.

Άρης - Πανθρακικός 2-2

Ο Άρης για ένα ακόμα παιχνίδι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη δύναμη του ''Κλεάνθης Βικελίδης'' και παρέμεινε η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει φέτος νίκη στην έδρα της. Οι γηπεδούχοι έπεσαν πάνω σε ένα εκπληκτικό Χοσέ Μαρία Κάσες που έκανε ό,τι ήθελε την άμυνά τους στο πρώτο μέρος, σκοράροντας δύο φορές για τον Πανθρακικό (6', 27').

Μανιάς (23') και Τσουμάνης (62'), με τα πρώτα ''κιτρινόμαυρα'' γκολ στην καριέρα τους, απάντησαν στα τέρματα του Ισπανού, ωστόσο το 2-2 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε αφήνοντας τις δύο ομάδες χωρίς νίκη στη Super League για 5 σερί αγωνιστικές (τελευταίες επικρατήσεις τους στις 20/10).

Βέροια - Λεβαδειακός 4-3

Η Βέροια μετά από δέκα αγωνιστικές όπου αγνοούσε την νίκη κατάφερε να την πανηγυρίσει και πάλι με το 4-3 επί του Λεβαδειακού στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης ανατρέποντας την εις βάρος της κατάσταση.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να προηγήθηκαν δις στο παιχνίδι αλλά με δικό τους από τον Πετράτσι η Βέροια προηγήθηκε για πρώτη φορά με 3-2 και με το γκολ του Μπεν αγκάλισε την νίκη πριν διαμορφωθεί στο 91΄ το τελικό 4-3.

ΟΦΗ - Καλλονή 3-1

Ο ΟΦΗ ήταν το μεγάλο αφεντικό σ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στο "Γεντί Κουλέ", "πάτησε" την Καλλονή και με πρωταγωνιστή τον Παπάζογλου επικράτησε με 3-1!

Γκολ σε τρία λεπτά πέτυχε ο Μακουκούλα και "κλείδωσε" τη 2η συνεχόμενη νίκη για τους Κρητικούς.

Πανιώνιος-Ξάνθη 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Ξάνθη στην Νέα Σμύρνη με τους φιλοξενούμενους να αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα καθώς πέτυχαν κανονικό γκολ στο 90' με τον Σολτάνι το οποίο κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Έχασε πέναλτι ο Πανιώνιος ενώ η Ξάνθη έπαιζε με δέκα παίκτες από το 59' λόγω αποβολής του Κάλβο με δεύτερη κίτρινη.

Ολυμπιακός - Εργοτέλης 3-0

Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ του Εργοτέλη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για την 13η αγωνιστική της Super League.

"Χτυπώντας" στην αρχή και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι "ερυθρόλευκοι" πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 2-0 χάρη στα τέρματα των Κάμπελ (3') και Ολαϊτάν (45+2'). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 62' ο Ντομίνγκες, που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του Τάκη Συνετόπουλου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ