STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα δεδομένα για τα play off της Superleague

Τα δεδομένα για τα play off της Superleague
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr παραθέτει τη "βαθμολογία" των πλέι οφ μετά την 33η αγωνιστική και καταγράφει όσα ισχύουν για την τελική κατάταξη των τεσσάρων διεκδικητών.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο κερδισμένος της 33ης αγωνιστικής της Superleague, αφού εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης, κέρδισε ένα βαθμό και έφτασε τους 2, εάν η κανονική διάρκεια ολοκληρωνόταν την Κυριακή και τα play off άρχιζαν άμεσα.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ατρόμητο 2-0, με τον πρώτο να διατηρείται στους 2 βαθμούς και τον δεύτερο στον 1.

Εάν η κανονική διάρκεια ολοκληρωνόταν αυτή την αγωνιστική, τότε η βαθμολογία θα είχε ως εξής:

Θέση Ομάδα Βαθμοί Κ.Δ. Βαθμοί PF
1. ΠΑΟΚ 69 2
2. Παναθηναϊκός 66 2
3. Ατρόμητος 63 1
4. Αστέρας Τρ. 58 0

Τα δεδομένα είναι πιθανό να ανατραπούν εκ νέου λόγω του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού εάν το κατακτήσει ένας εκ των ΠΑΟΚ ή Παναθηναϊκού, αυτόματα παίρνει το "καλό" εισιτήριο για το Europa League. Εάν το κατακτήσει ο ΟΦΗ, τότε ο τέταρτος των πλέι οφ μένει εκτός Ευρώπης.

Εάν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Κύπελλο, τότε ο φιναλίστ δεν δικαιούται να λάβει τη θέση στο Europa League και η αντίστοιχη θέση μεταφέρεται στα play off.

Από τη σεζόν 2013 - 2014, για να πάρει μέρος στα πλέι οφ μία ομάδα, οφείλει προηγουμένως να έχει εξασφαλίσει την αδειοδότηση της από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Διαφορετικά, αποκλείεται και τη θέση παίρνει η αμέσως επόμενη στη βαθμολογία, εφόσον έχει αδειοδοτηθεί και αυτή και ούτω καθεξής.

Η προθεσμία για την υποβολή των φακέλων των ΠΑΕ της Superleague έληξε στις 31 Μαρτίου, οπότε με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας θα ανακοινωθούν οι αδειοδοτημένοι.

Η βαθμολογία των πλέι οφ διαμορφώνεται ως εξής: Η διαφορά βαθμών του 1ου, του 2ου και του 3ου από τον 4ο διαιρείται δια του 5, το στρογγυλοποιείται και δίνει τη συγκομιδή κάθε ομάδας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ