STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (12/10)

Τα νέα των ομάδων της Super League (12/10)
Ξάνθη, Ατρόμητος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Σαββατοκύριακο (15-16/10) θα πραγματοποιηθεί η 7η αγωνιστική της Super League και το Sport24.gr σας μεταφέρει συγκεντρωτικά τα νέα των ομάδων, ενώ υπενθυμίζει το πρόγραμμα.

Οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκαν και το Σαββατοκύριακο (15-16/10) επιστρέφουμε σε ρυθμούς Super League. Διαβάστε τα αγωνιστικά νέα των ομάδων της κατηγορίας, λίγες μέρες πριν από την 7η αγωνιστική.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και παιχνίδι πίεσης στο μισό γήπεδο, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Απουσίαζε ο ασθενής Μύγας, που δεν θα παίξει με την Κέρκυρα. Θεραπεία έκανε ο Παπάζογλου, θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ο Κουτρομάνος και ο Βασιλούδης. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 5.30 το απόγευμα στο Emileon.

ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Πέμπτη θα επιστρέψει στη βάση του ο Ντουαλά, ο οποίος είχε υποχρεώσεις με την Γουϊνέα Ισημερινού. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Ματιέ Γκομές και είναι αμφίβολος για το ματς με τον Παναιτωλικό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο 23χρονος μεσοαμυντικός έχει υποστεί κάκωση στον έσω πλάγιο και η κατάστασή του επανεκτιμηθεί την Πέμπτη (13/10). Ατομικό για Ιγκλέσιας - Στανισάβλιεβιτς. Για περισσότερα ΕΔΩ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στην προπόνηση της Τετάρτης πήρε κανονικά μέρος και ο Γκνιάτιτς, ενώ αντίθετα ο Καρυπίδης λίγο πριν από το τέλος του προγράμματος, χτύπησε το χέρι του και αποχώρησε. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο, αν και δεν εκφράζονται φόβοι, εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Την Πέμπτη θα επιστρέψουν στην Αθήνα οι Ιρανοί Μασούντ και Ανσαριφάρντ, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική τους ομάδα. Ο Βλάχος έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, ενώ από το ματς με τον Ολυμπιακό θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μπεν.

ΞΑΝΘΗ

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ξανθιώτικης ομάδας ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο προπονητήριο της ομάδας στα Πηγάδια κι έδωσαν συνέχεια στην προετοιμασία τους.

Ασκήσεις προθέρμανσης στο ξεκίνημα ενώ ακολούθως, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν από το τεχνικό επιτελείο σε υποομάδες και στα παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων βελτίωσαν το passing game, το pressing και τα τελειώματα φάσεων. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Περέιρα Γουάλας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου για το ματς της Κυριακής με τη Βέροια. Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ που επέστρεψε χθες από τη Λευκορωσία έχοντας αγωνιστεί σε δύο αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου έκανε spa και αποθεραπεία. Το ατομικό του πρόγραμμα ακολούθησε ο Νικολά Ντιγκινί υπό την επίβλεψη του γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη.

Οι Λημνιός, Νάτσος, Κατράνης που απουσιάζουν, έπαιξαν χθες στη βασική ενδεκάδα της Εθνικής Νέων στο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με την Ουγγαρία. Οι δύο ομάδες θα παίξουν ξανά αύριο (Πέμπτη. Αύριο το πρωί η ομάδα μας θα προπονηθεί στο αθλητικό κέντρο. Νωρίτερα, αντιπροσωπεία των παικτών αποτελούμενη από τους Κυριάκο Κιβρακίδη, Μαριάνο Μπίτολο, Νίκο Παπαδόπουλο θα επισκεφθεί το 17ο γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα.

* Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε ότι νέος προπονητής του Ατρόμητου Κ20 είναι ο Κώστας Παρθενίου. Στη θέση του συνεργάτη προπονητή προσλήφθηκε ο Πέτρος Κοντοβράκης. Ο Κώστας Παρθενίου, συνεργάτης προπονητής του Γιώργου Κορακάκη τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην Κ20, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’ και ξεκίνησε to 2000 ως γυμναστής από τον Μανδραϊκό. Έχει διατελέσει Α’ προπονητής σε Ιωνικό (άνοδος από Δ’ σε Γ’ Εθνική), Πανελευσινιακό (Γ’ Εθνική), Μανδραϊκό (Γ’ Εθνική). Ο Πέτρος Κοντοβράκης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’ και από το 2009 μέχρι το 2015 ήταν προπονητής στην ομάδα Κ15 του Πανιώνιου.

ΒΕΡΟΙΑ

Ο Πάμπλο Βίτι που είχε τροχαίο ατύχημα, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα με την υγεία του. Προπονείται σε φουλ ρυθμούς και θα παίξει με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χωρίς τον Ακόστα και πιθανότατα και τον Βιντάλ αναμένεται να παραταχθεί την Κυριακή κόντρα στον Λεβαδειακό ο ΠΑΣ Γιάννινα με τους δυο παίκτες να νοιώθουν εκ νέου ενοχλήσεις και να μην γυμνάζονται την Τετάρτη. ΕΔΩ για περισσότερα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με διπλή προπόνηση (πρωί – απόγευμα ) συνεχίστηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού ενόψει της λυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το ευχάριστο για τον Ράτκο Ντόστανιτς είναι ότι έχει όλους τους ποδοσφαιριστες στην διάθεση του εξαιρουμένων των τραυματιών Σουμπίνιο και Ομπιόρα. Ο τελευταίος πάντως πάτησε σήμερα γήπεδο μετά από πολύ καιρό και άρχισε ουσιαστικά η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Πρόβλημα στη γραμμή κρούσης για τον Νίκο Παπαδόπουλο ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Εκτός είναι ο Περόνε με τραυματισμό, κόκκινη έχει δεχτεί από το προηγούμενο ματς ο Λουκίνας. Στην προπόνηση της Τετάρτης (12/10) δεν συμμετείχε ο Στάμου.

ΑΕΛ

Ο Τσίμο Ναβάρο ενδέχεται να είναι διαθέσιμος για τον Άγγελο Αναστασιάδη στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Ισπανός μπακ είχε τραυματιστεί στην πρεμιέρα με τον Ηρακλή. Εκτός θα μείνει ο τερματοφύλακας Ξενοδόχοφ, ενώ σε ρυθμό προπονήσεων έχει μπει ο Μασούρας.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο (15/10)

Παναιτωλικός - Κέρκυρα (16.00)

Αστέρας - Πλατανιάς (18.15)

Πανιώνιος - Ολυμπιακός (20.30)

Κυριακή (16/10)

Παναθηναϊκός - Ξάνθη (16.00)

Ατρόμητος - Βέροια (18.15)

ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός (18.15)

ΠΑΟΚ - Ηρακλής (20.30)

Δευτέρα (17/10)

ΑΕΛ - ΑΕΚ (19.30)

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη βαθμολογία στη Super League και όχι μόνο.

Photo credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ