STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ κι οι καλύτερες στιγμές της 29ης αγωνιστικής της Super League

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν την Κυριακή (23/04) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League. (VIDEOS).

Πλούσιο θέαμα προσέφεραν τα παιχνίδια που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός επικράτησε με 5-0 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με διπλό από τα Χανιά επικρατώντας με 3-1 του Πλατανιά ενώ ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην 3η θέση μετά τη νίκη του επί του Ατρόμητου με 1-0.

Η ΑΕΚ σκαρφάλωσε και αυτή κατά μια θέση καθώς επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού και πλέον είναι τέταρτη ενώ οι Βοιωτοί υποβιβάστηκαν μαθηματικά. Η ήττα του Πανιωνίου από την Κέρκυρα με 1-0 τον έριξε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στην 5η θέση.

Τα περισσότερα γκολ της 29ης αγωνιστικής σημειώθηκαν στην επικράτηση της Βέροιας με τον Αστέρα όπου οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 4-3.

Ο Ηρακλής αν και έχανε γύρισε το ματς με τον Παναιτωλικό και επικράτησε με 2-1 εξασφαλίζοντας την παραμονή στην κατηγορία στους αγωνιστικούς χώρους. Τ ην παραμονή της εξασφάλισε και η ΑΕΛ μετά το 1-0 επί της Ξάνθης.

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 5-0

Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 1-3

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-0

Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-2

Κέρκυρα-Πανιώνιος 1-0

ΑΕΛ-Ξάνθη 1-0

Βέροια-Αστέρας 4-3

Ηρακλής-Παναιτωλικός 2-1

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ