STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στράτος: "Να συνδέσουμε το ποδόσφαιρο με την κοινωνία"

Στράτος: "Να συνδέσουμε το ποδόσφαιρο με την κοινωνία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, απέφυγε τα μεγάλα λόγια και υποστήριξε ότι πρώτος στόχος του είναι το ποδόσφαιρο να γίνει και πάλι μέρος της καθημερινότητας του κάθε φιλάθλου.

Λίγη ώρα μετά την ομόφωνη εκλογή του ως πρόεδρος της Super League ο Γιώργος Στράτος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια. Αρχικά υποστήριξε ότι αποτελεί τιμή για όλη την Ξάνθη η εκλογή του ενώ σημείωσε πως οι πρώτοι του στόχοι είναι η ενότητα ανάμεσα στις ομάδες που είναι αντίπαλοι μόνο στα γήπεδα και τόνισε πως θα πρέπει το ποδόσφαιρο να συνδεθεί με τη κοινωνία και τη καθημερινότητα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

"Να ευχαριστήσουμε για τη μεγάλη τιμή που μας έκαναν να μας εκλέξουν και θα προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι αυτής της τιμής. Τον πρώτο πληθυντικό τον χρησιμοποιώ γιατί αυτή η εκλογή δεν αφορά κυρίως, ούτε μόνο εμένα αλλά αφορά όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια της Ξάνθης με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο μας Χρήστο Πανόπουλο ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής της Super League.

Αφορά τον πρόεδρο μας τον κ. Πιαλόγλου και αφορά ακόμα και εκείνους που σήμερα δεν είναι μαζί μας όπως τον αείμνηστο κ. Κοντοβαζονίτη (σ.σ. μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβρη εκπροσωπούσε τη Ξάνθη στην Super League) τον οποίο αντικατέστησα.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον απερχόμενο πρόεδρο γιατί προσπάθησε πολύ σε αντίξοες συνθήκες. Μέλημα μας με γνώμονα τη κοινή λογική, την απλότητα, την πραότητα, τη χαρά είναι παρότι είμαστε ανταγωνιστές στο γήπεδο αλλά συνέταιροι να συνδέσουμε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την κοινωνία και τη καθημερινότητα.

Στην προσπάθεια μας αυτή εσείς οι δημοσιογράφοι και όποιος εμπλέκεται με το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά καλοδεχούμενος αλλά απαραίτητος".

Πως θα διοικηθεί από εδώ και στο εξής η Super League γιατί γνωρίζαμε ότι θέλετε να πάτε σε ένα άλλο μοντέλο;
"Θα σας παρακαλέσω όπως και όλους τη σημερινή μέρα να μη συζητήσουμε τίποτα άλλο. Είναι μέρα γιορτής γιατί έχουμε και την κλήρωση και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων που θα το σεβαστείτε".

Δάρας: "Να συμβάλουμε όλοι ώστε να γίνει καλύτερο το ποδόσφαιρο"

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Super League, Χρήστος Δάρας, στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε πως όλοι θα δουλέψουν για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου λέγοντας:

"Από την πλευρά μου δεν είμαι νομικός όπως ο πρόεδρος μας για να τα πω τόσο καλά αλλά γιατρός. Να του δώσω συγχαρητήρια για την εκλογή του και να ευχαριστήσω και εγώ τον κ. Ζαμάνη με τον οποίο έχουμε αναλάβει την διοίκηση του Πανιωνίου αλλά και τον κόσμο του Πανιωνίου που με έφερε σε αυτή τη διοικητική θέση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα που λέγεται Πανιώνιος, μια ομάδα ανεξάρτητη. Και η εκλογή μας αυτή όπως και του προέδρου παίρνει μεγαλύτερο χαρακτήρα καθώς δεν προερχόμαστε από τις μεγάλες ομάδες αλλά από τις ομάδες που αγωνίζονται για το καλό του ποδοσφαίρου.

Να είναι σίγουροι πως όπως προερχόμαστε από ένα σωματείο που κατά βάθος είναι ερασιτεχνικό θα συμβάλουμε όλοι μας ώστε να γίνει καλύτερο το ποδόσφαιρο μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ