STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στον Ουζουνίδη το βραβείο του καλύτερου προπονητή της Super League

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου και νυν του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακηρύχθηκε καλύτερος προπονητής της Super League της περυσινής σεζόν από τον ΠΣΑΠ. Τι είπε για τις μεταγραφές στον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΣΑΠ στην "35η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή" ανακήρυξε τον πρώην τεχνικό του Πανιωνίου και νυν του Παναθηναϊκού, Μαρίνο Ουζουνίδη, ως τον καλύτερο τεχνικό της Super League για την περυσινή σεζόν.

Ο Εβρίτης τεχνικός παρέλαβε το βραβείο, νικώντας για αυτή την ατομική διάκριση με βάση την καταπληκτική πορεία των "κυανέρυθρων" πέρυσι, τους συναδέλφους του των Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Παράσχου και Γιάννη Πετράκη αντίστοιχα, ενώ στην επιλογή δεν ήταν ο προπονητής που κατέκτησε το πρωτάθλημα πέρυσι, Μάρκο Σίλβα.

"Είναι ιδιαίτερη τιμή για έναν προπονητή να έχει την εκτίμηση των ποδοσφαιριστών, η ατομική διάκριση προϋποθέτει καλή συνεργασία όσων συμμετέχουν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Πανιωνίου, τον κόσμο, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές, γιατί χωρίς τη θέληση αυτών δεν θα είχα καταφέρει αυτή τη διάκριση", υποστήριξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Όσον αφορά σε ερώτηση που δέχθηκε για τις μεταγραφές υποστήριξε: "Κάτι θα πάρουμε, μην ανησυχείτε. Δεν θα διώχνουμε μόνο".

Ο Έλληνας διεθνής μέσος της ΑΕΚ, Τάσος Μπακασέτας, υποστήριξε για τον πρώην τεχνικό του στον Πανιώνιο: "Πιστεύω ότι το αξίζει, είναι και σαν πατέρας, μας έλεγε πως να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, τον ευχαριστούμε και το αξίζει. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και χωρίς ομαδική προσπάθεια δεν θα το είχε κατακτήσει. Ακούγαμε πολύ φωνή (σ.σ γέλια)".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ