STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στο "σκαμνί" για το μπουκάλι στον Χαρίση ο Παναθηναϊκός

Στο "σκαμνί" για το μπουκάλι στον Χαρίση ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κλήθηκε σε απολογία για την Παρασκευή από την πειθαρχική επιτροπή τηςSuper Leagueαλλά η υπόθεση οδεύει προς αναβολή εξαιτίαςτης αποχής των δικηγόρων. Καμία ανησυχία στους "πράσινους".

Σε απολογία για την Παρασκευή το μεσημέρι (15:30) κλήθηκε από το μονομελές πειθαρχικό όργανο τηςSuper League,ο Παναθηναϊκός για την συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής τωνplay offs,με τον ΠΑΟΚ.

Οι "πράσινοι" κινδυνεύουν με τιμωρία έδρας και πρόστιμο καθώς έχουν κληθεί σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 3ε. του πειθαρχικού κώδικα, και μάλιστα ως υπότροποι που σημαίνει διπλασιασμό της ποινής. Το συγκεκριμένο άρθρο αφορά "ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής (έστω και μίας) και κάθε άλλου αντικειμένου, που δύναται να προκαλέσει σωματική βλάβη σε όλους όσους νόμιμα ευρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου".

Καμία ανησυχία για το κατηγορητήριο

Στο κατηγορητήριο αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι "στο 50ό (σ.σ. στο γκολ της ισοφάρισης) λεπτό φίλαθλος της εγκαλουμένης από την θύρα 11 έριξε ένα μικρό μπουκάλι με νερό εντός του αγωνιστικού χώρου το οποίο χτύπησε ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας χωρίς να τον τραυματίσει με αποτέλεσμα να γίνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου".

Οι "πράσινοι" δεν ανησυχούν για ενδεχόμενη τιμωρία και όταν απολογηθούν θα χαρακτηρίσουν το περιστατικό"μεμονωμένο". Η υπόθεση πάντως, οδεύει προς αναβολή γιατί οι δικηγόροι συνεχίζουν την αποχή μέχρι τις 24 Μαΐου και εφόσον επιβληθεί ποινή θα την εκτίσουν τη νέα χρονιά.

Ακόμη, έχει κληθεί σε απολογία και ο Πανιώνιος για το παιχνίδι της πρεμιέρας τωνplay offsμε τον Παναθηναϊκό για άναμμα πυρσών.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ