STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στο καναβάτσο τα τεστ του Ντάλας

Στο καναβάτσο τα τεστ του Ντάλας
Ντάλας INTIME SPORTS

Έξι από τους επτά διαιτητές που "έκοψε" ο πρώην αρχιδιαιτητής Χιου Ντάλας, σφυρίζουν κανονικά σήμερα αγώνες της Superleague

Δημοσίευμα της εφημερίδας Metrosport κάνει αναδρομή στους διαιτητές που ο πρώην αρχιδιαιτητής, Χιου Ντάλας "έκοψε", αλλά σήμερα πρωταγωνιστούν στα γήπεδα της Superleague.

Οπως αναφέρεται συγκεκριμένα: " Την τελευταία φορά που μάθαμε νέα του Ντάλας, ήταν στις 15 Νοεμβρίου, ούτε δύο μήνες πριν δηλαδή, όταν έλεγε στον Σπάθα πως ήταν περίεργα τα σφυρίγματα του στην Τρίπολη, στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα και όταν "έκοβε" στα τεστ επτά διαιτητές. Τα ονόματα τους θα ήταν πιθανώς αδιάφορα, αν οι έξι από τους επτά δεν πρωταγωνιστούσαν τώρα στην SuperLeague. Με λίγα λόγια, βγήκαν άκυρα τα τεστ του Ντάλας, απαξιώθηκαν παντελώς και οι διαιτητές εξακολουθούν να σφυρίζουν κανονικά. Πλην του Σπάθα που μπορεί να μην είχε "κοπεί" αλλά είχε… διασυρθεί εντελώς μαζί με τον βοηθό του Κοντιζά στο ματς της Τρίπολης, αλλά σφυρίζουν και οι δύο κανονικά, ένας από αυτούς που "κόπηκαν" από τον Ντάλας ήταν ο Ιωαννίδης.

Ο Πειραιώτης διαιτητής του… συνδέσμου Αργολίδας, είχε "κοπεί" για παρατυπίες, όπως ειπώθηκε, όμως σφυρίζει κανονικά και φυσικά ήταν "πρωταγωνιστής" στον αγώνα της Βέροιας με τον Ολυμπιακό. Όμως ο Ντάλας είχε "κόψει" και τον Μήτσιο, τον Ηπειρώτη ρέφερι που αφού διεύθυνε μαεστρικά τον αγώνα της Καλλονής με τον ΠΑΟΚ ορίστηκε να σφυρίξει αύριο το Ολυμπιακός – Ατρόμητος. Ο Στυλιαράς που προχθές σφύριξε Παναθηναϊκός – Πλατανιάς ήταν στους "κομμένους", ενώ ο τέταρτος αύριο στο Αστέρας – Πλατανιάς και "άρχοντας" στο ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα, που έγινε προχθές, Κάμπαξης, επίσης είχε "κοπεί", όπως και ο Λαμπρόπουλος που σφυρίζει αύριο Ξάνθη – Πανιώνιος. Τέταρτος στο ματς του ΠΑΣ με την Βέροια θα είναι ο επίσης "κομμένος" Δασκαλόπουλος. Σημείωση. Οι "κομμένοι" θα ελεγχόταν όπως είχε ειπωθεί πάλι στις αρχές Γενάρη σε νέα τεστ. Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε αν και πως έγιναν και πόσο εύκολα το πέρασαν. Δίχως την παρουσία του Ντάλας φυσικά…"

Τριακόσιοι αστυνομικοί για το ντέρμπι

Σύσκεψη με θέμα το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε χθες παρουσία της ηγεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και του υπευθύνου ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ηλία Γεροντίδη. Πάρθηκε, λοιπόν, απόφαση να διατεθούν για την περιφρούρηση του μεγάλου αγώνα 300 αστυνομικοί. Τα μέτρα θα είναι αυστηρά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα θυμίζουν αυτά του προημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τον Φεβρουάριο του 2011, όπου πέταξε μέχρι και ελικόπτερο πάνω από την Τούμπα.

Το μήνυμα που πέρασε στην πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ότι εάν σημειωθούν παραβατικές συμπεριφορές θα υπάρξουν συλλήψεις, κάτι που μεταφέρθηκε και στον κόσμο της προκειμένου οι πιο ψύχραιμοι να προστατεύσουν τους θερμόαιμους από τον κίνδυνο που εγκυμονεί.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ