STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα
INTIME SPORTS

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα του Ηρακλή από το Εφετείο και έτσι θα διεξαχθεί κανονικάί ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα για την 2η αγωνιστική της Superleague

Το Εφετείο απέρριψε την αίτηση προσωρινής διαταγής της ΠΑΕ Ηρακλής, προκειμένου να αναβληθεί το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με την Κέρκυρα για την 2η αγωνιστική της Superleague.

H Superleague κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, δεν πήρε θέση στην αντιδικία των δύο ομάδων (Αστέρα και Ηρακλή), ωστόσο έκανε λόγο για τον κίνδυνο που υπάρχει για το πρωτάθλημα αν αναβληθεί και άλλο ματς, λόγω των τηλεοπτικών δικαιώματα.

Πάντως, ξεκαθάρισε ότι θα σεβαστεί κάθε απόφαση του Δικαστηρίου και δεσμεύτηκε πως αν τελικά δικαιωθεί ο Ηρακλής, οι αγώνες του Αστέρα που θα γίνονται κανονικά μέχρι τότε θα ακυρωθούν και ο "Γηραιός" θα παίξει αναδρομικά όλα του τα παιχνίδια.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της στην στη δική της τοποθέτηση επανέλαβε πως ο Ηρακλής δεν δικαιούται να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια, διότι η Επιτροπή Εφέσεων είναι πειθαρχικό και όχι διοικητικό όργανο ενώ ο Ηρακλής, πάντα σύμφωνα με την ΕΠΟ, δεν έχει ούτως ή άλλως δικαίωμα συμμετοχής στη Superleague, αφού δεν έχει πάρει άδεια.

Ο Ηρακλής, υποστήριξε τη θέση του πατώντας ξανά στην άποψη περί νομιμότητας της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων, ενώ ανέπτυξε τις γνωστές θέσεις του και για το θέμα της πλαστογραφίας. Ο Αστέρας, δε, ζήτησε να απορριφθεί το αίτημα για αναβολή του δικού του ματς με την Κέρκυρα.

Μετά την ακροαματική διαδικασία, το Εφετείο απέρριψε την αίτηση προσωρινής διαταγής που κατέθεσε ο Ηρακλής και τον παρέπεμψε στη δικάσιμο των ασφαλιστικών μέτρων, που ορίστηκε για τις 20 Σεπτέμβρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον ο Ηρακλής θα θεωρείται ομάδα της Football League 2, μετά από την απόφαση της ΕΠΟ αν δεν απέσυρε την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ