STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Σίτο Ριέρα: "Άλμπερτ θα...χάσεις"

Σίτο Ριέρα: "Άλμπερτ θα...χάσεις"
INTIME SPORTS

Να χάσει, ευχήθηκε στον αδερφό του Άλμπερτ, ο Σίτο Ριέρα ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης (27/2) των ομάδων τους για την 24η αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη

Ο παίκτης του Πανιωνίου που θα απουσιάσει από την αυριανή αναμέτρηση λόγω τιμωρίας, μίλησε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" χαρακτηρίζοντας τον Ολυμπιακό ως την καλύτερη ομάδα στη χώρα

Επίσης πρόσθεσε ότι, επιθυμία του ίδιου αλλά και του αδερφού του είναι να παίξουν κάποια στιγμή στην ίδια ομάδα, ενώ αισιόδοξος εμφανίστηκε για την σωτηρία της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον "Πρωταθλητή"

"Παίζουμε με τον Ολυμπιακό, την καλύτερη ελληνική ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός Ολυμπιακός είναι ό, τι καλύτερο έχει να επιδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ δυνατοί και το απέδειξαν κερδίζοντας στο ντέρμπι και αυξάνοντας τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό στους δέκα βαθμούς. Πιστεύω ότι ο προσεχής μας αντίπαλος παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και διαθέτει παίκτες μεγάλης ποιότητας σε όλες τις γραμμές. Είναι δίκαια στην πρώτη θέση και θεωρώ ότι δίκαια θα κατακτήσει τον τίτλο", τόνισε, και στη συνέχεια πρόσθεσε:



"Θα είναι κρίσιμο ματς για μας γιατί θέλουμε βαθμό ή βαθμούς. Σίγουρα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ θα έχει καλύτερο ρυθμό και θα είναι ένα πιο ανοιχτό παιχνίδι. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες για τη νίκη, αν εμείς παίξουμε με πάθος και τα δώσουμε όλα, θα είναι μοιρασμένες.

Στο Καραϊσκάκη νιώσαμε τη δύναμη του φετινού Ολυμπιακού. Δεχτήκαμε πέντε γκολ τα οποία σίγουρα ήταν πολλά. Δεν αξίζαμε μια τόσο ευρεία ήττα. Νομίζω ότι μια ήττα με δυο ή τρία τέρματα θα ήταν δικαιότερο αποτέλεσμα. Δεν κοιτάμε πίσω, τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε μια εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα και πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα".

Όσον αφορά τον αδερφό του, Άλμπερτ, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, του ευχήθηκε να χάσει: " Το συναίσθημα που σε καταβάλει όταν παίζεις κόντρα στον αδερφό σου είναι ιδιαίτερο. Το ένιωσα στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη και ανυπομονώ να το ξανανιώσω. Σίγουρα υπάρχει ισχυρός δεσμός μεταξύ μας, ο ισχυρότερος, αλλά στον αγωνιστικό χώρο το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να βοηθήσει ο καθένας την ομάδα του για τη νίκη. Του εύχομαι αποτυχία στο μεταξύ μας παιχνίδι. Να παίξει καλά αλλά να χάσει ο Ολυμπιακός», τόνισε και πρόσθεσε: «Το όνειρό μας είναι να αγωνιστούμε κάποια μέρα στην ίδια ομάδα. Έχουμε πολλά χρόνια καριέρας μπροστά μας και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Ο Άλμπερτ νιώθει πολύ καλά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ανήκει στο κορυφαίο κλαμπ της χώρας και θεωρεί ότι έκανε πολύ καλή επιλογή ερχόμενος εδώ αφού τον καλύπτει απόλυτα ο σύλλογος. Θέλει να κερδίσει τίτλους και να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη με τη φανέλα του Ολυμπιακού".

Για τη συνεργασία του με τον Κώστα Μήτρογλου στην επίθεση, τόνισε: " Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι μαζί μας ο Κώστας και προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συνεργασία μαζί του. Είναι πολύ καλό παιδί και τα πηγαίνει περίφημα ως τώρα. Είναι σημαντικό στήριγμα για μένα αφού κρατά απασχολημένους πάντα δύο αμυντικούς πίσω. Επίσης προσφέρει πολλά και στου υψηλό παιχνίδι. Είναι ολοκληρωμένος επιθετικός περιοχής και προσφέρει πολλά στον Πανιώνιο".

Για την προσπάθεια του Πανιωνίου να σωθεί, είπε: " Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας για να πετύχουμε το στόχο μας, όμως είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουμε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας εκτός από το να παίζουμε σε κάθε αγώνα με πάθος και με όλες μας τις δυνάμεις να σώσουμε την ομάδα. Θέλω να μεταφέρω το μήνυμά μου στον κόσμο του Πανιωνίου που θα έρθει την Κυριακή στο γήπεδο. Να βοηθήσουν τους παίκτες της ομάδας μας από την αρχή ως το τέλος και να ξέρουν ότι όποιοι και να αγωνιστούν θα τα δώσουν όλα για να τιμήσουν τη φανέλα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ