STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Σέντρα στο πρωτάθλημα U17 της Super League

Σέντρα στο πρωτάθλημα U17 της Super League

Το Σαββατοκύριακο (19-20) Σεπτέμβρη θα ανοίξει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος της Super League το οποίο θα διεξαχθεί και πάλι σε δυο ομίλους. Δείτε όλο το πρόγραμμα.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της Super League η κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος U17 με τις 16 ομάδες να χωρίζονται σε δυο ομίλους, όπως συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια, και να ρίχνονται στη μάχη το Σαββατοκύριακο (19-20) Σεπτέμβρη.

Στον Α' όμιλο θα μετέχουν εννιά ομάδες και στον Β' όμιλο επτά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στον Α' όμιλο να γίνουν τρεις γύροι και στον Β' όμιλο τέσσερις προκειμένου οι αγωνιστικές να είναι οι ίδιες και για τις 16 ομάδες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Δείτε το πρόγραμμα του Α’ γύρου του Πρωταθλήματος Nova Sports Super League K17 , όπως αυτό προέκυψε ύστερα από την κλήρωση που διεξήχθη στα γραφεία της Διοργανώτριας.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα “Nova Sports Super League K17” αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016, χωρίζονται σε δύο (2) ομίλους (Α’ και Β’ Όμιλος), ως εξής:

Α’ Ομιλος: Α.Ε.Κ., ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Β’ Ομιλος: ΒΕΡΟΙΑ, Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ , Π.Α.Ο.Κ., ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, SKODA ΞΑΝΘΗ

• Στον Α’ Όμιλο θα διεξαχθούν τρεις (3) γύροι, ήτοι 27 αγωνιστικές (24 αγώνες για κάθε Π.Α.Ε.)

• Στον Β’ Όμιλο θα διεξαχθούν τέσσερις (4) γύροι, ήτοι 28 αγωνιστικές (24 αγώνες για κάθε Π.Α.Ε.)".

Τη 2η αγωνιστική το "αιώνιο ντέρμπι"

Την 1η αγωνιστική Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, οι δυο ομάδες που έφτασαν πέρυσι μέχρι τον τελικό έχουν ρεπό και θα ριχτούν στη μάχη από την 2η αγωνιστική των δυο ομίλων. Μάλιστα την 2η αγωνιστική κληρώθηκε και το "αιώνιο ντέρμπι" ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό με το πρώτο μας να διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

1η Αγωνιστική 19-20/9

Α' Όμιλος

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός
Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος
Πλατανιάς-Ατρόμητος Αθηνών
ΑΕΚ-ΑΕΛ Καλλονής
Ρεπό: Ολυμπιακός

Β' Όμιλος

Πανθρακικός-Ηρακλής
ΠΑΣ Γιάννινα-SKODA Ξάνθη
Βέροια-Παναιτωλικός
Ρεπό: ΠΑΟΚ

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του φετινού πρωταθλήματος:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ