STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ρέκορντμαν στη Super League ο Φυτανίδης

Ρέκορντμαν στη Super League ο Φυτανίδης
Φυτανίδης INTIME SPORTS

Ο Σωκράτης Φυτανίδης είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών στη Super League, από τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, με 286 αγώνες! Ποιοι πρωτεύουν στις ομάδες τους; Το Sport24.gr έχει τη λίστα.

Ο ποδοσφαιριστής της Super League (σ. η αναφορά γίνεται για τους εν ενεργεία παίκτες) που έχει δώσει τα περισσότερα παιχνίδια στην κατηγορία είναι ο Σωκράτης Φυτανίδης. Ο αρχηγός του Ατρόμητου έχει αγωνιστεί σε 286 αγώνες στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας και είναι στην κορυφή της λίστας.

Εκτός από τον Ατρόμητο, οι υπόλοιπες συμμετοχές του ήταν με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον Αστέρα Τρίπολης. Ελάχιστα πίσω του ο χαφ του Πλατανιά, Φανούρης Γουνδουλάκης, με 282 ματς, έχοντας θητεύσει και σε Καλαμάτα - Πανιώνιο. Προμηνύεται "μάχη" λοιπόν ανάμεσα σε Φυτανίδη και Γουνδουλάκη και έχει αξία να διαπιστωθεί ποιος εκ των δύο θα κόψει πρώτος το... νήμα στο φινάλε της σεζόν!

Σε περίπτωση που ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συνέχιζε σε ομάδα, και δεν έφευγε από τον ΠΑΟΚ, θα ήταν αυτός στην κορυφή, μια και έχει μετρήσει στη διάρκεια της καριέρας του 381 παιχνίδια με τον Δικέφαλο, αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Το Sport24.gr έφτιαξε τη λίστα με τους παίκτες που στις ομάδες τους έχουν καταγράψει τις περισσότερες συμμετοχές στο πρωτάθλημα της πρώτης Εθνικής κατηγορίας (Super League).

ΠΑΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Φυτανίδης Ατρόμητος 286
Γουνδουλάκης Πλατανιάς 282
Ζησόπουλος Αστέρας Τρίπολης 244
Μανιάτης Ολυμπιακός 242
Μάντζιος Λεβαδειακός 223
Μπαϊκαρά Πανθρακικός 220
Μάκος Παναιτωλικός 213
Νάστος Βέροια 211
Ταυλαρίδης Παναθηναϊκός 198
Τζιόλης ΠΑΟΚ 195
Φλίσκας Ξάνθη 192
Περόνε Ηρακλής 173
Τζεμπούρ ΑΕΚ 170
Αναστασιάδης Καλλονή 131
Κόρμπος Πανιώνιος 130
Τζημόπουλος-Τσουκαλάς ΠΑΣ Γιάννινα 124

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ