STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πρότεινε μείωση η Nova στην Super League

Πρότεινε μείωση η Nova στην Super League
INTIME SPORTS

Κρούση για νέα μείωση στο τηλεοπτικό συμβόλαιο των ομάδων της Super League έκανε η Nova η οποία έχει τα δικαιώματα του πρωταθλήματος

Την προσεχή Τετάρτη (12/6, 12/6) έχει προγραμματιστεί στα γραφεία της Super League Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής μα διάφορα θέματα ημερήσιας διάταξης, όπως έχει ανακοινωθεί.

Ένα από τα θέματα από αυτά και το κυριότερο ωστόσο είναι τα τηλεοπτικά της νέας αγωνιστικής σεζόν, τα οποία έχει η Nova.

Ο λόγος είναι πως η συνδρομητική τηλεόραση πρότεινε στην διοργανώτρια αρχή και κατ' επέκταση σε όλες τις ομάδες (διότι ανήκουν στην κεντρική διαχείριση) νέα μείωση στο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, η Nova που έχει τα δικαιώματα, είναι να δώσει στην Super League ένα σεβαστό ποσό. Ωστόσο τόσο λόγο της οικονομικής κρίσης, όσο και κυρίως του υποβιβασμού της ΑΕΚ, πρότεινε στον συνεταιρισμό νέα μείωση στις ΠΑΕ.

Βέβαια προτείνει να δώσει μεγαλύτερη προκαταβολή στις ομάδες, ωστόσο όπως και να έχει είναι ένα νέο πρόβλημα για τους συλλόγους το οποίο θα συζητηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τετάρτης (12/6).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ